Служебният кабинет ражда нови мини кризи, които рушат доверието на

...
Служебният кабинет ражда нови мини кризи, които рушат доверието на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев за предложението на Главчев да стане външен министър: Ситуацията става от комична по-комична

Служебният кабинет ражда нови мини рецесии, които разрушават доверието на гласоподавателите.

Това съобщи депутатът от Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS. Така Стойнев отговори на въпроса за какво левицата желае избор на съмнение към служебното държавно управление. По персоналното му мнение най-подходящата фигура за длъжностен министър ръководител би бил шефът на Българска народна банка. „ Знам, че има проблем с ЕЦБ. Къде бяха нашите известни законотворци, променяйки Конституцията, поставяйки шефа на Българска народна банка като вероятен предстоящ министър-председател. „ Великолепната четворка ” – Бойко Борисов, Кирил Петков, Делян Пеевски и Христо Иванов направиха по този начин, че трансформираха Конституцията и проблемите станаха все по-тежки и нерешими. А сред тях има двама адвокати, които носят най-голямата виновност ”, сподели Стойнев.

За желаната оставка на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков, Стойнев сподели, че и той не извършва своите задължения. „ Имаше един цирк за няколко минути, когато той не пожела да внесе отчета за „ Боташ ” в пленарна зала и по този метод нарушаваше правилника на Народно събрание ”, съобщи Стойнев.

„ Всички видяхме по какъв начин водачът на ГЕРБ дава инструкции на министър-председателя. За нас това е неприемливо ”, сподели още Стойнев. 

Относно предлагането на самичък да поеме Министерство на външните работи, Стойнев сподели: „ Ситуацията става от комична по-комична ”. „ Тази рецесия е разследване от нарушавания разговор сред политическите партии, само че и от нарушен разговор сред президента и държавното управление. Когато има длъжностен кабинет, пристрастеностите се успокояват. А в този момент пристрастеностите се задълбочават, господин Главчев пожела още една служба. След няколко дни започваш да сменяш министрите, без да обясняваш каква е повода и в този момент да искаш самичък да се нагърбиш с такава сериозна политическа задача – това е несериозно ”, сподели Стойнев.

„ Ако кабинетът е образуван с посочени хора и господин Главчев не ги познава, най-добре е да има оставка на този кабинет ”, сподели Стойнев. „ Хората се съмняват, че изборите ще са почтени. Това е ужасно. Основните виновници за това, което се случва в страната, са тези, които трансформираха Конституцията ”, добави Стойнев.   

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР