Служебният кабинет показа, че може да има нов тип управление.

...
Служебният кабинет показа, че може да има нов тип управление.
Коментари Харесай

Радев: Служебният кабинет показа, че може да има нов тип управление

Служебният кабинет сподели, че може да има нов вид ръководство. Това сподели президентът Румен Радев по време на срещата на " Дондуков " 2 с членовете на служебното държавно управление.

" След малко ще предадете поверените ви министерства и организации на вашите приемници от постоянното държавно управление. На вас се падна да осигурявате действието на страната и приемствеността в ръководството през последните 7 месеца. Налагаше се да работите в извънредно комплицирани условия, без работещ парламент, с изпразнен бюджет, наследен от предшиният постоянен кабинет. На вас се падна да управлявате здравната рецесия. Всеобщата европейска рецесия в енергетиката и икономическите и обществени последствия от тях. При мощна опозиция от статуквото и всекидневен медиен напън. Искам да благодаря на всеки един от вас за положителната воля, куража и усърието. Вашият кабинет, господин Янев, сподели, че може да има нов вид ръководство. Показа, че може да се вкара машинното гласоподаване и може да се пречупи купеният избор ", съобщи Радев.

Той регистрира, че този кабинет е прекратил рекетът на бизнеса и засилил събираемостта на налозите. " Вие разкрихте невиждани досега злоупотреби с бюждета ", сподели още Радев. Той регистрира, че след 13 години безхаберие са актуализирали пенсиите и са съумели да пречупят най-тежката четвърта вълна на пандемията.

" Искам да благодаря на поддръжката на държавното управление за отстояване на националните ползи във външната политика. Взехте съответни ограничения за мигрантската рецесия. Уважаеми дами и господа, министри, безпринципните нападки, които чухте по ваш адрес през днешния ден от парламентарната естрада от най-корумпираният и злепоставен режим, са отличен отзив за вашата работа. Най-добрата оценка за вашите дейности е утвърждението на хората. Днес вашата задача е изпълнена ", съобщи още Румен Радев.

По думите му идеята България е непреходна и техните подготвеност, опит и престиж, ще бъдат нужни и в бъдеще.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР