Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължаване

...
Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължаване
Коментари Харесай

БСП и ПП обсъждат бюджета, искат минималната заплата да е 50% от средната

Служебният кабинет не внесе предложение за бюджет, а за удължение на настоящия, само че това значи замразяването на приходите в условия на растящи цени. Затова предлагам парламентарните групи да внесат оферти, които да се одобряват сред четенията. Предлагаме минималната работна заплата да е 50% от междинната, т.е. 850 лв. , да се запазят ваучерите и да не се понижават от 200 лв.. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с представители на " Продължаваме промяната " за предложенията за бюджета за следващата година.

Втората група, към която сме се насочили, са децата, младежите, младите фамилии – безвъзмездни медикаменти и учебници за децата, коства 180 млн. Да създадем по този начин младите до 26 години да бъдат освободени от приходите. Това е най-трудният интервал за един младеж, като почнат работа да не търсят реализация в чужбина, съобщи Корнелия Нинова.

Българска социалистическа партия оферират еднократна помощ за учениците - по 300 лв. до 12-и клас.

Кирил Петков съобщи, че политическата непоклатимост е значима, само че не може да се обвързва политиката с решаването на действителните проблеми на хората. По думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната " полемиката би трябвало да се случи в този момент. От Политическа партия оферират 860 лева МРЗ и да се продължи политиката за актуализация и повдигане на пенсиите, което беше стартирано от кабинета " Петков ". От Политическа партия и Българска социалистическа партия се сплотиха, че нищо това не би трябвало да зависи от реализирането на мандатите за сформиране на ново постоянно държавно управление.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР