Служебният кабинет на Радев възстановява модела ГЕРБ-ДПС, а служебното правителство

...
Служебният кабинет на Радев възстановява модела ГЕРБ-ДПС, а служебното правителство
Коментари Харесай

Нинова: Служебният кабинет възстановява модела ГЕРБ-ДПС

Служебният кабинет на Радев възвръща модела ГЕРБ-ДПС , а служебното държавно управление ще унищожи 6-месечните старания на държавното управление. За това предизвести някогашният министър на стопанската система и сегашен водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БиТиВи.

Отношението против Българска социалистическа партия е показателно, оплака се Нинова от работата на служебния кабинет на президента. Започва една метла на хора, които се борихме против остарелия модел, с цел да може още веднъж да бъде върнат, уточни тя.
 Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия

Сдаде поста на уволнения от нея началник на ВМЗ Сопот

" Румен Радев е част от групата, която смъкна държавното управление . Ние в никакъв случай не сме водили война с президента, да сте чули в миналото да сме го нападали ", безапелационна бе тя.

Нинова не съжалява, че е подкрепила и издигнала Радев за президент. Има комплекс (държавният глава - б.р.) към дамата, която го направи президент, отсече тя. Сега се сплоти с Борисов и Движение за права и свободи да падне държавното управление, това е разрушително, продължи с рецензиите към президента Нинова.
 Шефът на НКЖИ разгласи, че е заплашван от Българска социалистическа партия
Шефът на НКЖИ разгласи, че е заплашван от Българска социалистическа партия

А Гергана Алексова била освободена поради несправяне с работата

Тя уточни, че Радев основава нови партии, използва ги и ги захвърля.

Нинова не отхвърля опцията след изборите Българска социалистическа партия още веднъж да търси коалиция с " Продължаваме промяната ". Нинова има положителни връзки с Кирил Петков и Асен Василев, като обаче не отговори на пряк въпрос дали им има вяра или не.

По думите ѝ че има проблем с доставките за газ . В момента България няма потребност от спешен щаб, събиране на информация и разбори, а бързи дейности за възобновяване на разговора с " Газпром ", настоя Нинова.

Нинова настоя бсъс синьото гориво.

Единственото решение е договаряния с " Газпром " и възобновяване на доставките, счита тя .

Тя не е разговаряла с детайлности по доставки на газ с някогашния министър председател Кирил Петков и с някогашния енергиен министър Александър Николов. Германия, Италия, Гърция си продължиха диалозите с " Газпром " и имат доставки, дано да вземем образец от другите държавници, прикани Нинова.
 Бивш началник на Кинтекс: Нинова заведе каузи против мен с държавни пари
Бивш началник на Кинтекс: Нинова заведе каузи против мен с държавни пари

Назначила за началник на НИТИ Казанлък БСП-активистката Румяна Друмева

Тя увери, че е здрав е. Като е била министър на стопанската система Нинова е разкрила нарушавания, свързани с държавни компании .

В момента с назначението на служебния министър на стопанската система се възвръща остарелият модел. Следващата стъпка ще е да уволни управлението на ДКК, на " ВМЗ-Сопот " и " Кинтекс ", уточни тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР