Служебният кабинет на Гълъб Донев саботира държавата, като върна важни

...
Служебният кабинет на Гълъб Донев саботира държавата, като върна важни
Коментари Харесай

Андрей Гюров обвини служебния кабинет в саботаж

Служебният кабинет на Гълъб Донев саботира страната, като върна значими промени, които постоянното държавно управление направи. Това съобщи ръководителят на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров пред бТВ.

Кабинетът Донев се намесваше в политическия живот и би трябвало да получи ниска оценка за това, счита Гюров и даде образец с министъра на енергетиката Росен Христов, който непрекъснато говорел за рецесия и по какъв начин ще бъдем на мрачно. Нито Европа е на мрачно, нито на студено, установи депутатът от Политическа партия.

Той засегна и тематиката за правосъдната промяна и дейностите по нея оприличи с " доста искахме, само че нямахме предпочитание ". Страната и правосъдната система се нуждаят от механизъм за надзор върху основния прокурор, уверен е Андрей Гюров и съобщи, че партията му направила всичко допустимо законът да бъде признат. Спрямо обвиняванията, че Политическа партия не подкрепили да бъде скъсен периода сред гласуванията на първо и второ четене за механизма, Гюров съобщи, че това са евтини сценки, които единствено харчат времето на българските жители и техните средства за поддържането на Народното събрание. Политическа партия и Демократична България имаме 73 депутати в Народното събрание и по никакъв метод не можем да осигурим кворум, добави още той.
 Политическа партия ядосани от неналичието на воля да се проверява основния прокурор
Политическа партия ядосани от неналичието на воля да се проверява основния прокурор

Но пък ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, БВ и Възраждане са върнали хартиената бюлетина

По въпросът с оповестената  за идните предварителни избори, Гюров разяснява, че към момента не е формирана формула за листите и не изключи вероятността Лена Бориславова да оглави такава.

Дали Българска социалистическа партия ще поддържа прогресивните новаторски сили или ще застане зад е напълно в ръцете на социалистите, уточни Гюров.

" Моментът е друг. Има ясно разделяне сред ръководство на статуквото или да гледаме напред за нещо по-добро пред страната. Тази смяна може да докара до преимущество на реформаторските сили ", добави още депутатът от Политическа партия.
 Пат след конфликт на реформаторските сили и статуквото отсъди Никола Минчев
Пат след конфликт на реформаторските сили и статуквото отсъди Никола Минчев

Даден е мандат за диалози на Политическа партия с Демократична България и всички продемократични партии за общо явяване на изборите, по думите му
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР