Служебният кабинет е в минно поле заради тежкото наследство, което

...
Служебният кабинет е в минно поле заради тежкото наследство, което
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Служебният кабинет е в минно поле. Наследството е много тежко

Служебният кабинет е в минно поле поради тежкото завещание, което му оставиха предходните ръководещи. Това мнение изрази в предаването „ Офанзива ”, някогашен министър на стопанската система в последното държавно управление на Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин.

" Апокалипсисът, за който приказва господин Петков в последното си послание, е в хладилника и в джоба на всеки един българин и във всяко едно домакинство ще бъде усетен тази зима, когато хората няма да могат да си заплащат сметките за ток, отопление, дърва. Апокалипсис е мощна дума, само че проблемите са много основни и съществени ", акцентира той. 

По думите му първите стъпки на служебното държавно управление са „ като че ли в минно поле ”. „ Наследството е доста тежко. Тези служебни министри – с изключение на с главната си задача, да приготвят изборите, би трябвало да се оправят и с доста други провокации и доста тежко завещание - започвайки с природния газ, многото проблеми в стопанската система, инфлационния налог, обедняването. Всичко това тежи на плещите на хората и е едно минно поле, в което влизат тези министри ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР