Служебният кабинет е в минно поле поради тежкото завещание, което

...
Служебният кабинет е в минно поле поради тежкото завещание, което
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Служебният кабинет е в минно поле, заради тежкото наследство

Служебният кабинет е в минно поле заради тежкото наследство, което му оставиха предходните ръководещи. Това мнение изрази в предаването „ Офанзива ", тогавашният министър на стопанската система в последното държавно ръководство на ГЕРБ Лъчезар Борисов.

„ Апокалипсисът, за който приказва господин Петков в последното си обръщение, е в хладилника и в джоба на всеки един българин и във всяко едно домакинство ще бъде усетен тази зима, когато хората няма да могат да си заплащат сметките за ток, отопление, дърва. Апокалипсис е мощна дума, единствено че проблемите са доста съществени и основни ", подчертава той. По думите му първите стъпки на служебното държавно ръководство са „ сякаш в минно поле ".

„ Наследството е много тежко. Тези служебни министри - като се изключи с основната си задача, да подготвят изборите, би трябвало да се оправят и с много други провокации и много тежко наследство - започвайки с природния газ, многото проблеми в стопанската система, инфлационния данък, обедняването. Всичко това тежи на плещите на хората и е едно минно поле, в което влизат тези министри ", обясни той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР