Служебният кабинет да изпълни закона и да внесе бюджета за

...
Служебният кабинет да изпълни закона и да внесе бюджета за
Коментари Харесай

Румен Гечев: Излъга ли служебният кабинет българите за бюджета?

Служебният кабинет да извърши закона и да внесе бюджета за 2023 година, настоя депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев в изявление за Българска национална телевизия. Той обърна внимание на към този момент извършената против сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната " по въпросите на бюджета и акцентира, че макар икономическите разлики, общите неща са повече.

Гечев бе безапелационен, че е извънредно значимо да се помогне на българския бизнес и на българските фамилии, тъй като следва сложна зима.

Той разяснява, че никой не е удовлетворен от обстоятелството, че служебният министър председател и финансовият министър са поели ангажимент към България - да внесат три разновидността на бюджет в Народното събрание, а действително нищо сходно не са създали. " Тук ще питаме всеки ден служебния кабинет - те излъгаха ли българската общност и за какво не внасят бюджета? "

Депутатът от левицата съобщи, че в бюджетна комисия е изискал от служебния министър на финансите в най-кратък период да показа три разновидността, които е заречен.

" Изпълнете неотложно закона и внесете бюджета. Това ще улесни нашите диалози в Народното събрание ", обърна се с апел към служебния кабинет проф. Румен Гечев.

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява и тематиката за хартиената бюлетина, като напомни, че тя е главният метод, с който се гласоподава в Европейския съюз. Добави, че няма пояснение за какво от " Продължаваме промяната " се пробват да я отстранен.

" Не може целият свят да е с хартиена бюлетина, а видиш ли - в България - този способ да работи с недостатъци?! ", не скри учудването си националният представител.

По думите му от " Продължаваме промяната " се вършат на афектирани на Българска социалистическа партия, че не са приели разновидността със смесеното гласоподаване и добави, че тук място за обиди няма, тъй като левицата била сюрпризирана от тяхната неприемлива външна политика, която е довела стопанската система до колапс. В умозаключение проф. Гечев добави, че не са се събрали в Народното събрание, с цел да се сърдят един на различен, а с цел да намерят някакви допирни точки.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР