Службите за спешна помощ са изправени пред плащане с 24,6

...
Службите за спешна помощ са изправени пред плащане с 24,6
Коментари Харесай

Тори „синя светлина бомба“, тъй като службите за спешна помощ са изправени пред сметка за гориво и застраховка в размер на 144 милиона британски лири

Службите за незабавна помощ са изправени пред заплащане с 24,6 милиона английски лири повече за гориво и застраховка, в сравнение с преди пет години, защото разноските порастват.

Цифри получени посредством претенции за независимост на информацията разкриват, че виновните лица със синя светлина са отделили £549 милиона от 2018/19 година Но тази година се планува спешните служби да платят £144 милиона за гориво и застраховка - £24,6 милиона, или 21% нарастване на годишните разноски.

През последните пет години колите за спешна помощ са платили £229 милиона за гориво и застраховка, до момента в който полицейските служби са платили £132 милиона, а противопожарните служби са платили £188 милиона.

Liberal Говорителят на вътрешните работи на демократите Алистър Кармайкъл сподели: „ Нашите служби за незабавна помощ са изправени пред бомба със синя светлина. Те към този момент са в точка на строшаване и с помощта на неприятното икономическо ръководство на това консервативно държавно управление те са обременени със сълзящи очи сметки от горната страна на това....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР