Службите за спешна помощ реагират на сериозно нападение, извършено на

...
Службите за спешна помощ реагират на сериозно нападение, извършено на
Коментари Харесай

Инцидент в Аберфан: Училища са блокирани, тъй като въоръжената полиция призовава за „сериозно нападение“

„ Службите за незабавна помощ реагират на съществено нахлуване, осъществено на Мой Роуд, Аберфан, Мертир малко преди 9:10 сутринта тази заран.

„ Въоръжени чиновници са в региона и ние молим хората да заобикалят региона, с цел да можем дейно да се оправим с този случай “, сподели представител на полицията в Южен Уелс.

Грийнфийлд Специално учебно заведение, детски и фамилен център Trinity, Ysgol Rhyd Y Grug, детска градина Ynysowen, гимназия Afon Taf всички потвърдиха, че са затворили по съвет на полицията.

Trinity Childcere and Family Center добави: „ Trinity Childcare и Family Center Ltd Aberfan сега са затворени като защитна мярка заради случай в общността. Целият личен състав и децата са в сигурност. “

Джералд Джоунс, народен представител от Merthyr Tydfil и Rhymney, сподели: „ Говорих с полицията по отношение на сериозен случай в Aberfan тази заран.

“ Може да видите засилено полицейско наличие в региона и бих насърчил всички да си сътрудничат с полицейските чиновници, до момента в който се оправят с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР