Службите от разузнавателната общност “Петте очи - Великобритания, САЩ, Канада,

...
Службите от разузнавателната общност “Петте очи - Великобритания, САЩ, Канада,
Коментари Харесай

Шпионски служби: Китай е унищожил данни за COVID-19

Службите от разследващата общественост “Петте очи ” - Англия, Съединени американски щати, Канада, Австралия и Нова Зеландия, считат, че Китай съзнателно е скривал вести за появяването на ковид и за извършени опити с него в лаборатории, заяви в. “Сатърдей телеграф ”, базирайки се на отчет от 15 страници, квалифициран от съюза.
В документа се изяснява, че Китай - страната, от която стартира пандемията, е изложил на риск други страни с дейностите си. Пекин отказал на учени в чужбина, работещи по основаването на ваксина, достъп до биоматериали, свързани с вируса.
Припомнят се информациите за заглушаване на сериозни гласове и “изчезване ” на доктори, решили да приказват за вируса. “Нулевият пациент ” може да е бил регистриран на 17 ноември, писа през март в. “Саут чайна морнинг пост ”.
Въпреки това на 3 януари китайският Национален комитет за опазването на здравето дал напътствие да бъдат унищожени проби и да не се разгласяват данни за тогава незнайната зараза, се споделя в отчета,  представен от " 24 часа ".
В “Петте очи ” има и разногласия, отбелязва “Сатърдей телеграф ” - австралийските служби поддържат формалната версия на Китай, че коронавирусът е тръгнал от пазар в Ухан, а разследващата общественост в Съединени американски щати (в нея влизат 17 служби като ФБР и ЦРУ) не е изцяло съгласна, въпреки да няма дефинитивно мнение.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР