Службите ни нямат данни за 77-те българи, попаднали в турския

...
Службите ни нямат данни за 77-те българи, попаднали в турския
Коментари Харесай

Службите ни нямат данни за 77-те българи, включени в турския черен списък

Службите ни нямат данни за 77-те българи, попаднали в турския забранителен лист. " Няма каквато и да е информация. " Това изясни основният прокурор Сотир Цацаров по отношение на описът на 77 българи, обвинени за контакт и джихадисти.

 Турция постави в
Турция постави в " черен лист " 77 българи за тероризъм

България не е известена публично

Припомняме, през вчерашния ден, 17 юли, стана ясно, че турското външно министерство е обнародвало " черен лист ", включващ 77 българи, подозирани за връзки с терористични организации. За " черния лист " излиза наяве от отчет на Министерство на вътрешните работи на южната ни съседка, отдаден на битката с групировката " Ислямска страна ".

" ДАНС работи за разширение на информацията ", изясни и ръководителят на ДАНС Димитър Георгиев. Нямаме данни български жители да участват в зоната на спор в Близкия Изток, разясни той.

 В Турция успокоявали и консолидирали електората с
В Турция успокоявали и консолидирали електората с " черния лист " с терористи

Турските управляващи показали, че се оправят с тероризма

" Всеки обособен случай, който се появява, се ревизира в цялостен размер с оглед значимостта на тематиката ", изясни още Георгиев. Чрез Министерство на вътрешните работи е поискана информация за този случай от южната ни съседка. В съгласуваност сме с всички институции, успокои ръководителят на ДАНС.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР