Службите на Ню Йорк и организация с нестопанска цел се

...
Службите на Ню Йорк и организация с нестопанска цел се
Коментари Харесай

Ню Йорк и организация с нестопанска цел се обединяват, за да изтрият 2 милиарда долара медицински дългове от 500 000 нюйоркчани в „променящ живота“ ход

Службите на Ню Йорк и организация с нестопанска цел се сплотяват, с цел да заличат 2 милиарда $ медицински дълг, щръкнал над главите на 500 000 нюйоркчани като част от самодейност, „ изменяща живота “, оповестиха от кметството в понеделник.

Програмата за облекчение на дълга ще помогне на жителите на града, които имат медицински дълг, който е 5% или повече от годишния им приход на семейството, както и тези с годишен приход на домакинство, който е 400% или по-нисък от федералната линия на беднотия, чиновници с Адамс оповестиха от офиса и градския здравен отдел.

Градът ще влага 18 милиона $ през идващите три години, до момента в който работи с основаната в Ню Йорк организация с нестопанска цел RIP Medical Debt, с цел да изтрие дъното за стотиците хиляди локални поданици, определени за еднократната стратегия.

Кметът Ерик Адамс сподели, че програмата от 2 милиарда $ ще бъде най-голямата общинска самодейност от този тип в страната.

„ Получаването на здравни грижи не трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР