Службите, на които плащаме, за да обезпечават нашата сигурност, изглеждат

...
Службите, на които плащаме, за да обезпечават нашата сигурност, изглеждат
Коментари Харесай

Радан Кънев: Деградира формирането на кадрите в системата на МВР ...

" Службите, на които плащаме, с цел да обезпечават нашата сигурност, наподобяват доста добре готови да работят като организации за черен пиар преди изборите. Те събират компромати на мостра и чакат избори ", сподели евродепутатът в предаването " 120 минути ".

" Какво вършим със сигурността си в обстановка, в която даже държавно управление не може да създадем? Ние сме доста уязвима страна, гранична страна ", попита той.

 

" Тема номер 1 са освен офанзивите в Израел, а и общата сигурност. Това е спомагателен детайл на това, което се случва. Ситуацията в света е непрегната ". 

 

" За мен огромният проблем и, че в българския бранш сигурност и в прокуратурата не наподобява да има крепко, за което да се хванеш. Ние имаме извънредно доста да градим, в това число хора. Деградира образуването на фрагментите в българската система на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата ", сподели той.

 

По мотив компаорматните офанзиви против ПП-ДБ, той съобщи:

" Това е изтекло или от самата прокуратура, или от службите с политическа цел. Те се занимават с политически пиар. Всичко това не е част от следствие, а от компроматна акция. Ясно е, че това всичко е против ПП-ДБ и ние сме привикнали. Сигурен съм, че нашите последователи, само че освен - също и хората, които желаят обществото да се развива, стартират да схващат, че това е офанзива против тях самите. Това е офанзива против жителите, които желаят да живеят добър европейски живот ".

" Ако службите работят като компроматна организация, те няма по какъв начин да работят служби. Ако прокуратурата работи компроматна организация, тя няма по какъв начин да работи прокуратура ", безапелационен е Кънев.

" Задачата, която стои пред нас е да изградим несъществуващата правова страна у нас ", съобщи той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР