Службата за сигурност на Украйна (ССУ) съобщи, че е разбила

...
Службата за сигурност на Украйна (ССУ) съобщи, че е разбила
Коментари Харесай

Украйна разби мрежа за проституция, управлявана от миграционни служители

Службата за сигурност на Украйна (ССУ) заяви, че е разрушила мрежа за проституция, ръководена от миграционни чиновници, в границите на акция против корупцията, целяща покриване на западните стандарти и премахване на корупционните практики, съобщи Ройтерс.

ССУ заяви, че мрежата е била ръководена от чиновници от отдела за миграция към националната полиция, който дава отговор за отбрана на ползите на разселените лица.

Службата популяризира фрагменти с униформени служители на реда, нахлуващи в апартамент, в който задържат няколко мъже, у които са открити огромни суми пари, а на дивана в една от стаите седят млади дами.

" Тези високопоставени чиновници са осигурявали " чадър " на мрежа за проституция в Киев и други райони ", се оповестява в изказване на ССУ. Престъпната скица е носила облаги от над 1,3 млн. $ на месец, се споделя още в изказването.

В схемата са били въвличани дами на възраст сред 18 и 30 години, които са били " в несигурно прочувствено положение " и които са били предлагани на клиенти в Украйна и чужбина. Цената на услугите е варирала от 20 до 270 $.

В ежедневното си видеообръщение нощес украинският президент Володимир Зеленски благодари на службите за сигурност за тяхната " бърза реакция против тези позорни практики ".

Зеленски посочи, че ще направи толкоз кадрови промени, колкото е належащо, с цел да се пребори с корупцията и акцентира, че е извънредно значимо министерството на защитата да работи почтено.

" За страдание, в някои сфери единственият метод да се подсигурява върховенството на закона е да се смени управлението... ще създадем толкоз промени, колкото е належащо ", сподели украинският президент.

Украинската полиция извърши през вчерашния ден претършуване в дома на авторитетния милиардер Игор Коломойски, бивш съдружник на Зеленски, в границите на акцията за битка с корупцията, напомня Ройтерс.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР