Службата за сигурност на Капитолия е знаела три дни преди

...
Службата за сигурност на Капитолия е знаела три дни преди
Коментари Харесай

Силите за сигурност във Вашингтон са били уведомявани за подготвяните погроми

Службата за сигурност на Капитолия е знаела три дни преди протестите, че постройката на Конгреса ще бъде обект на протестиращите. Това заяви в петък вестник The Washington Post, който разполага вътрешен отчет от 12 страници за използване на закона с разследващи данни.
Авторите на документа са предупреждавали за вид с потребление на принуждение от протестиращите, които имат намерение да се насочат към " самия Конгрес ". В документа се отбелязва, че хиляди протестиращи, измежду които може да са въоръжени екстремисти, евентуално ще вземат участие в протест в центъра на Вашингтон. Този път гневната навалица ще се втурне към членовете на Конгреса, споделя се в отчета. " Поддръжниците на настоящия президент виждат 6 януари 2021 година като последната опция за проверка на резултатите от президентските избори ", се споделя в документ.
 Пелоси желае съд за конгресмени, съпричастни към щурма на Капитолия Пелоси желае съд за конгресмени, съпричастни към щурма на Капитолия
Членовете на Конгреса на Съединени американски щати, които са били " съучастниците " на нахлулите в Капитолия на 6 януари, би трябвало да бъдат изправени пред съда....
Освен това Службата на Федералното бюро за следствия (ФБР) във Вирджиния е предизвестила сътрудниците във Вашингтон ден преди този момент за проектите на обособените жители да извършат актове на принуждение на 6 януари. Вестникът също по този начин акцентира, че десетки хора, взели участие в размириците в Конгреса, са в описите на лица, които съгласно ФБР могат да бъдат забъркани в терористични действия, написа още ТАСС, представена от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР