Службата за охрана на президента на САЩ Сикрет сървис е

...
Службата за охрана на президента на САЩ Сикрет сървис е
Коментари Харесай

Заловиха потенциален атентатор, прицелил се в Белия дом

Службата за защита на президента на Съединени американски щати " Сикрет сървис " е задържала до Белия дом във Вашингтон мъж, който желал " да убие всички бели служители на реда ", заяви телевизионният канал Fox News, представен от БГНЕС.
Мъжът, който се споделя Майкъл Арега, е бил задържан откакто разследващият отдел на " Сикрет сървис " получил предизвестие от полицията на окръг Монгомъри, щата Мериленд, че Арега е в региона и би трябвало да бъде хванат. Мъжът е арестуван до парка " Лафайет ", в непосредствена непосредственост до резиденцията на президента на Съединени американски щати.
При ареста си Арега декларирал, че желае да убие " всички бели служители на реда в Белия дом ".
Инцидентът стана единствено денонощие, откакто някогашен боен разстреля 26 души в черква в щата Тексас. На страницата на Майкъл Арега в обществената мрежа Фейсбук са оповестени данни, че в понеделник (6 ноември) той ще бъде в парка " Лафайет ". В нея има и апели за " възобновяване на справедливостта в света в името на Исус Христос " и обещания да го направи. Според фотографията му в профила той е афроамериканец.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР