Службата за изследване на всички аномалии (AARO) на Пентагона съобщи,

...
Службата за изследване на всички аномалии (AARO) на Пентагона съобщи,
Коментари Харесай

Пентагонът получил стотици съобщения за НЛО

Службата за проучване на всички аномалии (AARO) на Пентагона заяви, че получава стотици известия за неидентифицирани летящи обекти всеки месец, заяви CNN. Според шефа на AARO Шон Къркпатрик, в случай че неговата работа е получила към 650 известия за НЛО през август 2022 година, до април 2023 година този брой е повишен до 800 на месец. Най-често неидентифицирани обекти се записват в зоната на военни уреди със затворено въздушно пространство. Той изяснява това с обстоятелството, че такива места употребяват по-чувствителни средства за наблюдаване.

В към половината от случаите, съгласно Къркпатрик, става дума за балони, парчета и други елементарни неща, които се бъркат с НЛО. Някои наблюдения може да са свързани с шпионски транспортен съд, пуснат от евентуални съперници на Съединени американски щати.

2-4% от известията, които AARO получава, включват обекти, които в действителност имат аномални свойства - да вземем за пример, движещи се с извънредно високи скорости или имащи " незнайна морфология ".

През септември беше обявено, че Пентагонът е пуснал нов уеб страница, отдаден на НЛО. Според представители на ведомството, там всеки ще може да види разкрити фотоси и видеозаписи на НЛО, съпроводени с мнения на експерти от AARO.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР