Слуховете за раздяла между Виктория и Дейвид Бекъм се появиха

...
Слуховете за раздяла между Виктория и Дейвид Бекъм се появиха
Коментари Харесай

Виктория Бекъм си призна

Слуховете за разлъка сред Виктория и Дейвид Бекъм се появиха откакто техни почитатели видяха, че татуировката на Виктория с буквите на брачна половинка ѝ, избледнява. Стана ясно, че някогашната Spice Girl желае да я отстрани.
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм и отстранена татуировка, която породи слуховете за проблеми в брака им
Разделени ли са Виктория и Дейвид Бекъм

Какво породи слуховете

Предположения за повода за това нейно решение незабавно започнаха да валят, като най-вече се спекулираше за проблеми в 20-годишния брак на Виктория и Дейвид. Малко откакто се заприказва по тази тематика, самата Виктория призна каква е същинската причина за премахването на татуировката, както и в какви връзки е със брачна половинка си.

В изявление за американското предаване Today тя показа още и за брака на най-големия си наследник, Бруклин, който преди шест месеца се ожени за Никола Пелц. След като беше запитана от водещата за уроците за фамилния живот, на които го е научила, Виктория показа, че съгласно нея не може да се предложи същински съвет - децата сами би трябвало да го схванат, до момента в който родителите са покрай тях, за поддръжка.

Освен за това някогашната Spice Girl описа малко повече и за личната си марка за мода и козметика, таман показала пролетно-лятната сбирка за 2023 година на Седмицата на модата в Париж. Виктория Бекъм се похвали, че представянето е бил " огромен миг ", който ѝ се е сторил като " успех ".

" Ако имам шанса да направя още едно шоу, в действителност ще му се насладя ", споделя тя.
 Снимка 591050

По време на изявлението Виктория разкрива и това, което евентуално всички чакат да чуят - в действителност ли причина за премахването на татуировката ѝ са проблеми в брака ѝ с Дейвид Бекъм.

Оказва се, че същинската причина за заличаването на татуировката е просто фактът, че на Виктория към този момент не ѝ харесва по какъв начин наподобява. И по-точно, тя не харесва по какъв начин наподобяват върху тялото ѝ няколко татуировки, като е решила да отстрани освен една или две.

" Просто не изглеждаха толкоз добре. Това не значи нищо повече ", разкрива Виктория Бекъм.

А на това, че медиите са почнали да спекулират дали пък не е напуснала брачна половинка си, тя простичко дава отговор:

" Не, просто ми беше пристигнало до гуша от татуировката. Толкова е просто. "
 Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм, мед и по какъв начин се пошегува някогашната Spice Girl със брачна половинка си
Лепкавата задявка на Виктория Бекъм

Какъв е усетът на Дейвид Бекъм

И с цел да ни убеди, че бракът ѝ с Дейвид Бекъм продължава да е все по този начин постоянен, както и през последните 20 години, тя не не помни да похвали " луксозните " си мъж и деца, написа People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР