Слуховете за фалита на американската компания на световноизвестния боксов мениджър

...
Слуховете за фалита на американската компания на световноизвестния боксов мениджър
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Фалира ли мениджърът на Кобрата? Германските служби разследват инфо, че наш бивш национал по бокс и гаджето му баба Пепа уреждат черно тото?

Слуховете за банкрута на американската компания на световноизвестния боксов управител Ивайло Гоцев май се удостоверяват, научи HotArena .

В обезверения си опит да реорганизира бизнеса си този път в Европа, той е встъпил в съдружничество с 50 и няколко годишната фризьорка Пепа Франке , която живее в Германия. Снимките във Facebook на Пепа Франке , остарелия другар на Гоцев - някогашния боксьор и пловдивски бияч Митьо Митев-Мутата , валят една след друга.

Госпожа Франке не стопира да се гордее с новото си занятие и да демонстрира фотоси на Ивайло Гоцев с митове от бизнеса като Дон Кинг и Еди Хърн на клиенти на личния си фризьорски салон.

Същевременно баба Пепа още веднъж имала връзка с боксьора със затихващи функционалности Спас Генов, макар че през март месец тази година го осъди за нанесен тежък побой.

Бившият национал, прочут в общественото пространство най-много със скандалните си проявления в България и Германия, се разведе преди години и след няколко опита да обере някогашната си брачна половинка Вили Шпитлер . След като получи неоправдателни присъди, стигна съвсем до положение на банкрут в Германия.

Явно годините на обществени помощи в новата му татковина са към края си. Към “великолепната четворка ” - Генов, Франке, Мутата и Гоцев , се е включил и младата вяра на Пловдив - Пенчо Цвятков . По информация на самите Гоцев и Митев, той трябваше да направи дебюта си на грандиозна церемония вечер в Пловдив на 28 септември, която явно пропадна заради липса на средства, които в този момент Пепа Франке сякаш им дала обещание, че ще им обезпечи.

Бившата другарка на Генов , от която боксьорът отмъкнал хиляди евро в Холандия, поискала анонимност заради съображения за сигурността си. Тя разяснява за нашата редакция, че Спас Генов възнамерява да губи мачовете си и околните до него мениджъри да залагат на нагласените му загуби. Този му нов " бизнес проект " бил и единствената повода да се върне при очевидно по-възрастната Пепа Франке и да изостави младото бременно момиче, чиито пари е гепил като сетен подарък.

В редакцията ни постъпи и копие на жалбата в Холандската полиция. По наши сведения холандските управляващи към този момент са поискали съдействието на българската прокуратура в границите на следствие за сводничество против Спас Генов.

Генов беше изключен от националния тим и обществено охулен след опит за обир на 7000 лв. от касата на сливенския цех за металорежещи машини.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР