Слуховете отпреди няколко години, че Майкъл Б. Джордан може да

...
Слуховете отпреди няколко години, че Майкъл Б. Джордан може да
Коментари Харесай

Майкъл Б. Джордан ще отмъщава за убийството на съпругата си

Слуховете отпреди няколко години, че Майкъл Б. Джордан може да стане Супермен несъмнено ни харесваха, а и на артиста няма да му е доста мъчно чисто физически да влезе в облика.

Е, най-малко за момента той не е Супермен, само че пък има други забавни продукции, в които взе участие. Една от тях е Without Remorse .

Филмът, продуциран от Amazon Prime Video, е основан на книгата на Том Кланси от 1993 година " Безпощадно ". В него ще забележим Майкъл Б. Джордан в ролята на Джон Кели - първокласен морски пехотинец, който взе участие в някои от най-опасните акции по света.

Но точно една от секретните интервенции, в които взима присъединяване, изпраща по петите му съветски наемни убийци. В резултат на това тях, Джон е тежко ранен, а брачната половинка му - убита.

Разбира се, какво може да направи един морски пехотинец в такава обстановка, с изключение на да избие всички отговорни. Да, знаем, че сюжетът не е нещо, което не сме гледали, само че пък ни е забавно да забележим по какъв начин Джордан ще се оправи.

Първоначално Without Remorse трябваше да тръгне по кината през септември предходната година, само че след няколко отлагания Paramount взеха решение да го продадат на Amazon.

Without Remorse е в Amazon Prime от 30 април
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР