Слуховете, че Светлана Гущерова е бременна с третото си дете,

...
Слуховете, че Светлана Гущерова е бременна с третото си дете,
Коментари Харесай

Три знака затвърждават слуха, че Гущерова чака бебе №3

Слуховете, че Светлана Гущерова е бременна с третото си дете, стартират да получават все по-реалистични измерения, пише . Поне за това загатват последните действия на сексапилната русокоска в обществената мрежа Инстаграм. 

Тези дни милионерската брачна половинка се тагна от Солун, където е посрещнала празника на влюбените - Свети Валентин, с половинката си Християн. Направи усещане, че от там Гущерова не се появи нито един път в целия си искра.

Вместо това показа наложителните сторита с букети аленочервени рози, сърца и торти, както и част от типичното за локалните заведения за хранене средиземноморско меню, с което с Гущеров са отбелязали празника. А на единствената фотография, на която участва и самата Светлана, е от спалнята в хотел " Електра Палас ", само че тя се е скрила зад валентинския букет от мъжа си. Същото се случи и на последната фотосесия на госпожа Гущерова, която се снима зад голямо парче плат - доста комфортно за прикриване на евентуално към този момент наедрелия й стомах.

Още по тематиката и фотоси вижте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР