Слуховете, че Евгени Генчев и Валерия Георгиева от Ергенът 2

...
Слуховете, че Евгени Генчев и Валерия Георгиева от Ергенът 2
Коментари Харесай

Папарашко фото: Валерия и Евгени са ЗАЕДНО!

Слуховете, че Евгени Генчев и Валерия Георгиева от " Ергенът 2 " не са дружно, се оказаха погрешни. Читател на Intrigi.bg  изпрати извънредна папарашка фотография на влюбените гълъбчета, които пътуват за Истанбул с рейса.

" На границата турската граница ни стопираха за инспекции и се наложи да изчакаме. Там видях Генчо и Валерия, люпеха семки до рейса, до момента в който чакат. Не са разграничени ", разкрива нашият четец. На фотографията двамата ясно се виждат – облечени напълно кежуал като за по-дълго пътешестване. Валерия , която е безжалостен бранител на кучета и котки, пък е с тематична чантичка на лапички.



Тези дни участници от трите сезона на " Ергенът " се събраха на фестивала на Comic Con, където Валерия и Евгени още веднъж демонстрираха непосредственост и дойдоха дружно.



Припомняме, че съгласно необятно публикувана интрига двамата в никакъв случай не са били двойка. За да запазят интереса на феновете и рейтинга на предаването Евгени и Валерия се престрували на влюбени и приемали гостувания в разнообразни излъчвания. Папарашките фотоси обаче не лъжат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР