Слухове, че Антон Хекимян усилено търси място за Явор Бахаров

...
Слухове, че Антон Хекимян усилено търси място за Явор Бахаров
Коментари Харесай

Ври и кипи в bTV: Хекимян пази топло местенце за известен ак...

Слухове, че Антон Хекимян интензивно търси място за Явор Бахаров в bTV обикалят тв средите. Шефът на новините в малкия екран и артистът са дългогодишни другари, по тази причина нищо чудно още от есента да забележим Бахаров в някое предаване или графа на медията.



Двамата са близки от години, още от фотосите на " Африка: Звездите несъмнено са полудели " от 2013-а, когато Бахаров бе един от състезателите, а Хекимян - водещ. След края на формата те продължиха другарството си оттатък терена. Затова и шефът на новините в този момент желал да удари едно рамо на авера си и да му обезпечи работа.

Напоследък артистът малко по-трудно си намира задължения поради обществения скандал, в който се забърка. Преди да го осъдят условно, Явор го грозеше една година затвор, откакто го хванаха да кара пийнал и дрогиран в Банско през зимата на 2020-а. Той въпреки всичко съумя да резервира мястото си в " Съни бийч ", където играе централна роля и продуцентите особено дръпнаха напред фотосите на втория сезон, с цел да може да той да взе участие преди присъдата му, написа " Стандарт ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР