Слух за разпада на СкандаУ“ помрачи настроението на феновете на

...
Слух за разпада на СкандаУ“ помрачи настроението на феновете на
Коментари Харесай

Фенове РЕВАТ! „СкандаУ“ се РАЗПАДА!

Слух за разпада на „ СкандаУ “ помрачи настроението на почитателите на Боговете малко след грандиозния им концерт на „ Арена Армеец “ на 6 април.

Рапърът Йонислав Йотов - Тото продължава със солова кариера, а аверът му Лъчезар Евтимов ще се отдръпна за неопределен срок, настояват пред „ Галерия “ източници от музикалните среди.

Въпреки че първият им концерт надмина даже личните им упования, връзките сред Тото и Лъчо към този момент повече от 2 месеца били обтегнати. Повод станал взаимното парче на Тото с вокалиста на „ Ку-Ку бенд “ Борис Солтарийски , в който Лъчо не бил включен. Песента „ Дръж са либе “ е по текст и аранжимент на Тото и Солтарийски , а Евтимов бил безусловно отстранен от плана.

Йотов обаче нямал скрупули по тематиката, защото множеството от шлагерите на „ СкандаУ “ били писано от него. „ Хайвера “, „ Чужди усмивки “ и „ Мафия “ са по текст на Тото и изпълнителят с право считал, че триумфът на групата се дължи главно на него.

„ Може би връзките им потеглиха надолу още след успеха на Тото във „ ВИП Брадър “. Той осъзна, че си е самодостатъчен “, разясняват близки до „ СкандаУ “.

„ Искам да се огледате хубаво и да видите хората към вас. Искам да си помислите по какъв начин бихте се държали с тях, в случай че знаете, че на следващия ден ги няма. Майка ми е някъде тук в залата. Майката на Чичака (Тото - б.а.) е някъде в залата. Мамо, виж ме, съумях! “, изплака Лъчо на сцената и незабавно след него ревна и Тото. А дружно с тях и всички 13 000 души в публиката.

Според осведомени точно с тези реплики двамата се сбогували, а концертът е бил прощалната им „ ария “ с почитателите.

И в действителност съумяха!

Въпреки подозренията, че ще изпълнят „ Арена армеец “, и то на първия си концерт, „ СкандаУ “ направиха доста повече. Над 13 000 души пяха дружно с тях, знаеха всичките им песни наизуст, в това число и най-новата „ Спомен от рана “, която излезе единствено преди няколко дни.

„ Браво, момчета! СкандаУ Богове! Вие успяхте “, признаха ги и техни сътрудници след концерта…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР