Слух, че Ангел Христов от т. нар. мафиотски тандем Братя

...
Слух, че Ангел Христов от т. нар. мафиотски тандем Братя
Коментари Харесай

Слух обикаля ъндърграунда: Ангел Христов убит с Къро в ЮАР , тайно докарали трупа му?

Слух, че Ангел Христов от така наречен мафиотски тандем Братя Галеви е бил погубен в ЮАР в дома на показно разстреляния висаджийки необут Красимир Камеов – Къро, обакиля настойчиво родния ъндърграунд, дочу Lupa.bg.

Според бързо разпространяваща се мълва, трупът на 54-годишния Ангел Христов е бил докаран скрито в България в ковчег през Турция, като околните на брат Галев наели частен аероплан, с цел да транспортират тялото от ЮАР до Истанбул. Впоследствие ковчегът с натрупа на Ангел Христов влезнал в България през сухопътна граница.

Вода в мелницата на този неуместен слух, обвързван със гибелта на Ангел Христов, налива мистериозния метод, по който от фамилията му съобищха за кончината му. Вчера стана известно, че брат Галев се е прибрал скрито в България и че е умрял от инфаркт в имението и в дупнишкото село Ресилово.

Ангел Христов беше търсен с алена бюлетина на Интерпол от 2012 г, когато беше наказан с колегата си Пламен Галев надлежно на 5 и 7 години затвор като шефове на тайфа за рекет и изнудване. Галеви обаче офейкаха от страната дни преди съда дефинитивно да ги осъди и от този момент са в неопределеност към този момент 11 години.

Според една от версииите, Галеви са се укривали в Йохенсубрг, ЮАР. Това подхранва слуха, че  Ангел Христов е премахнат в имението на Къро в Кейптаун. Според този слух, Христов отишъл на посетители на Красимир Каменов –Къро в опит да посредничи за решаването на спора с колегата му Таки. Наемните убийци обаче ликвидирали и Ангел Христов дружно с домакина, брачната половинка му Гергана и икономката.

До този миг беше известно, че убития българин с Къро в ЮАР е Деан Генов от Оряховица, който работел като охранител на висаджийския необут. Официално името на Деан Генов обаче не е обявено от управляващите в ЮАР. Според мълвата, охранителят на Къро е избягал, когато са нахлули наемните убийци преоблечени като сътрудници на ДЕА. Информацията, че с Къро е погубен и охранителят му Деан Генов обаче е била доказана за околните му от консула ни в ЮАР Деница Велчева.



Слух, че Ангел Христов е бил погубен дружно с Къро в имението на висаджийския необут в ЮАР обикаля родния ъндъргаурнд.

Насроченото за през днешния ден заравяне на Ангел Христов в Дупница беше анулирано по искане на Министерство на вътрешните работи, а трупът на брат Галев беше откаран в София за аутопсия макар гневните митинги на околните на мистериозно умрелия мафиот.

Окръжна прокуратура - Кюстендил пък незабавно образува 2 досъдебни производства във връзка гибелта на Ангел Христов. Първото би трябвало да откри дали умрелият човек е фактически Ангел Христов, а второто - какви са аргументите за гибелта и дали тя е естествена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР