Случвало ви се е да срещнете човек от миналите си

...
Случвало ви се е да срещнете човек от миналите си
Коментари Харесай

Срещали ли сте човек от миналите си животи? Ето как да разберете

Случвало ви се е да срещнете човек от предишните си животи? А знаете ли, че има способи да го познаете. С него незабавно усещате, че сте свързани. Този миг красноречиво приказва единствено едно. Срещнали сте непосредствен човек от предишните си прераждания. С който пътищата ви се пресичат и в актуалното ви битие.

Така разбирате, че този човек сте срещнали в минал живот.

Когато срещнете непосредствен от минал живот, се чувствате необикновено.

Но от време на време те ни учат на мъчителни уроци. Ако имате чувства, че постоянно сте го познавали, значи и че имате незавършена работа тук, на земята.

С този човек се чувствате, като че ли сте си вкъщи. Можете да разговаряте с него с часове, а и да мълчите.

Без да се чувствате некомфортно. С него сте напълно себе си. Връзката ви е лека, а не напрегната.

Този човек вади на повърхността неподозирани страсти. Такива среща трансформира живота ви. Този човек значи доста за вас, предизвика мощни усеща.

Имате многочислени мемоари с него. Не знаете по какъв начин и за какво, само че споделяте общи мемоари от минали животи. Вие просто помните и знаете тези неща, и ги пренасяте през минали животи.

Той или тя може да ви чете мислите. Между вас съществува телепатична връзка, даже без да разговаряте.

Когато сте дружно, времето губи своето значение. Чувствате се в безспорна естетика с подобен човек. Лесно губите възприятие за пространство и действителност.

С индивида от предишните си животи си пасвате мигновено. Може през по-голямата част от времето да се чувствате неразбрани, само че с него мъчителните преживявания изчезват.

Още от първата си среща изграждате дълбока връзка. Чувствате се комфортно един с различен и нищо друго няма значение.

Тези признаци и знаци разкриват единствено едно. Дори и да не го осъзнавате в този миг, с този човек сте се срещали и в минали животи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР