Случвало се е в Съветския съюз и Третия райх, но

...
Случвало се е в Съветския съюз и Третия райх, но
Коментари Харесай

Остри думи и ирония на цветистия Дилов-син към културния министър

" Случвало се е в Съветския съюз и Третия райх, само че в България не се е случвало по времето даже на Тодор Живков ", съобщи той.

" Какъвто и спор да има един министър с медия, в реда на нещата е този спор да се реши по културен метод, без помощта на полиция. Вашият спор с вестник труд е във Върховен административен съд и е значимо да разберем правното съображение, с цел да се обърнете към полиция, тъй като осъществяването на административна заповед, оспорена в съда, не изисква интервенция на полицията ", добави Дилов.

" Явно доста ненавиждате Петьо Блъсков, с цел да му пратите Светослав Трайков. Вашите дейности бяха меко казано невъзпитани ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

" Аз даже тая една вяра, че това не е конфликт сред изпълнителната власт и една медия е един перформънс, само че имам съмнение, че не е по този начин, тъй като вашия патрон, чиито културен аватар сте вие, на срещата си през вчерашния ден сподели два пъти - " Ако трябваше да се разправяме с медиите, щяхме да подкараме първо ПИК ", съобщи той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР