Случвало ли ви се е някога да се питате защо

...
Случвало ли ви се е някога да се питате защо
Коментари Харесай

Постигнете хармония у дома с изкуството на фън шуй

Случвало ли ви се е в миналото да се питате за какво на едно място се чувствате по-щастливи или по-уютно, в сравнение с друго? Отговорът е, че сте усетили добър фън шуй. А случвало ли ви се е да се чувствате необичайно неудобно на друго място, без обяснима причина? Отговорът е, че сте усетили неприятен фън шуй.

Това е антично китайско изкуство, чийто главен предмет е месторазполагането. Съставена е от комплицирана система от правила и правила, които се пробват да обяснят въздействието върху човешкия живот на планирането и дизайна на неговия дом и работно място, както и на заобикалящата го естествена среда. Негова съществена цел се крие в основаването на уравновесени и хармонични условия на живот и труд. Фън значи „ вятър “, а шуй значи „ вода “. Някои изясняват названието с това, че фън шуй е неосезаем като вятъра и водата. Други оферират обяснението, че вятърът (жизнената сила ци или духът) и водата са основата за всяко ново създание. Те са скритата мощ на стихиите, които въздействат върху човешката орис.

Ето по какъв начин да пренаредите мебелите в дома си или да „ пипнете ” интериора съгласно разпоредбите на китайското обучение фън шуй, с цел да се чувствате по-спокойни и удовлетворени.

1Хол – място за среща на фамилията и гостите

decorpad.com

Канапето би трябвало да е до стена, по този начин ще имате възприятие на сигурност и ще можете по-добре да си почивате. Светлината е доста значима в тази стая. Изберете възглавници и кувертюри в светли цветове.

По-малко мебели и без непотребни декорации – по този начин силата тече по-добре. Масивните дивани и секции затрудняват придвижването на позитивната сила, което предизвика по-лесната ни отмалялост.

 Постигнете естетика вкъщи с изкуството на фън шуй Banggood

Водата и камъните усъвършенстват климата в хола. Сложете малко шадраванче, най-добре в източния ъгъл. Ромонът на водата ще ви работи успокояващо. Наредете камъни и минерали към тв приемника и музикалната уредба, с цел да неутрализирате облъчването.

 Постигнете естетика вкъщи с изкуството на фън шуй Home Stratosphere

Не слагайте растения с остри листа в хола, такива форми смущават хармонията. Поливайте ги постоянно, тъй като изсъхналите листа са мъртва сила.

Назад


ТАГОВЕДалечен изтокдизайндомобзавеждапрепоръчанифокусхармония Фейсбук Twitter Pinterest WhatsApp Email Viber Предишна новинаУхапване от насекомо във Виетнам е предизвикало заболяването на Гого от „ Тоника “Следваща новинаКъсни увлечения провалят Гришо! Издадоха го какви ги прави до зори всяка една нощ Кристина Жекова

Наръчник за сполучлива седмица – детайлите са значими, изборът е ваш

Вижте 10-те най-търсени умения от работодателите

Всеки от нас прави тези неточности в интериора, а те унищожават дома ни

Ключът към триумфа е добра организация

Най-зловещото и ужасно място на света е в Тибет

Kратък справочник за вино – цифри, ограничения, калории и типове бутилки

- АНКЕТА -

Последни

Крал Чарлз III лиши дома на принц Хари във Англия

01.03.2023

Андреа сподели фамилията си

01.03.2023

Ученичка изчезна след ресторант в София

01.03.2023

Кои плажове са най-хубавите в света сега

01.03.2023

Чилийски модел: Имам с*кс видео с Кристиано Роналдо!

01.03.2023

Златка Райкова разкри по какъв начин ще влезе във форма след раждането

01.03.2023

Европейска комисия с предложение да се вкарат електронни шофьорски книжки

01.03.2023

Как Хю Джакман съумя да повреди своите гласни струни

01.03.2023

Значително повишаване на жилищата

01.03.2023

Откриха човешки следи на половин милион години в пещера

01.03.2023

Задържаха Грета Тунберг (Видео)

01.03.2023

Шакира описа по какъв начин я е трансформирала раздялата с Пике

01.03.2023

Брад Пит и Инес Де Рамон дружно в Париж (ВИДЕО)

01.03.2023 [email protected]ПОСЛЕДВАЙ НИ За реклама Общи условия Политика на бисквитките Декларация за дискретност © Copyright 2016-2021 - Skafeto.com error: Съдържанието е предпазено!
Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР