Случвало ли ви се е да видите нещо модерно и

...
Случвало ли ви се е да видите нещо модерно и
Коментари Харесай

Най-лошите коси в родния шоубизнес: Кой е със сламена коса, коя е селска пръчка и кой все пак става

Случвало ли ви се е да видите нещо съвременно и да не ви харесва, само че да не се чувствате в позиция да критикувате видяното? На нас ни се усеща постоянно и добре, че беше фризьорът на TikTok Костадин Колев, с цел да каже като експерт, че някои гледки не са ок, колкото и звездни да са те. 

Именно Костадин Колев помолихме да разяснява прическите на някои от най-известните родни инфлуенсъри. И той не си спести рецензиите. 

Виж още: Мускули, преса като ренде и топ гъзар: Българин е риалити звезда в Съединени американски щати, гледат го милиони

Коцето призна, че е впечатлен от фризьора на Папи Ханс, тъй като постоянно успявал да докара резултата на славена коса. Сходна е оценката му и за Сами Хосни, въпреки че беше много по-обран в думите си и сподели просто " иу ". 

Прическата на Криско Колев дефинира като бейсик. " По едно време правеше едни леопардови щампи, само че очевидно е схванал, че те са единствено за селските пръчки ", съобщи той.

За косите на Пиленцата от Монако съобщи, че са цялостна нула, а защото това важи и за Нина, и за Боби, събирали две нули. Като тоалетната.

Виж още: Сладка като бонбонче: Тита зарадва почитателите по случай рождения си ден

Кои родни звезди не са случили на коафьор, кой има кофти екстеншъни и върху коя риалити звезда като че ли са изляли нещо, вижте във видеото!

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/
https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР