Случвало ли, ви се е да се сблъскате със ситуация,

...
Случвало ли, ви се е да се сблъскате със ситуация,
Коментари Харесай

Досадните навици, които дразнят всички

Случвало ли, ви се е да се сблъскате със обстановка, когато хората към вас ви нервират? Освен това, те не е наложително да са близки другари. Вероятно бихте могли да се дразните от навиците на непознати. Ще разгледаме най-лошите и неприятни привички, които вбесяват всеки човек. Ако и вие ги имате, пробвайте се да се отървете от тях допустимо най-скоро.
1. Намирате се на неверното място
Храната, несъмнено, е добра. Но най-вероятно нееднократно сте забелязали по какъв начин някой яде към този момент доста ароматна храна на неверното място: да вземем за пример рейс или офис. Разберете, че по този метод дразните всички гладни хора в близост и заради аромата атмосферата става изцяло неработеща. Или има моменти, когато, в противен случай, храната издава нещо неприятно, което ви кара да желаете да напуснете стаята.
Какво да вършиме?
Яжте на несъмнено място: столова, бюфет, кафене. Без дискомфорт за вас или за другите!
2. Шумни диалози по телефона
Представете си обстановка: возите се с асансьор, изгубени в мислите си, в цялостна тишина. Изведнъж телефонът звъни и този, който стои до вас, стартира да разисква на всеослушание всички належащи проблеми. Тактично ли е? И това се отнася освен за асансьора, само че и за всички препълнени стаи и публични места.
Какво да вършиме?
Опитайте се, първо, да запазите персоналните си проблеми за себе си, в случай че към вас има доста хора. И второ, в случай че сега в действителност би трябвало да говорите по телефона, пробвайте се да не вдигате звук и да не притегляте вниманието на другите. Отстъпете настрани или поискайте да се обадите по-късно. В последна сметка вашите привички и мощни диалози могат да отвлекат вниманието на другите от в действителност значими неща.
3. Късни пристигания
Закъснението е не просто противен табиет, само че и знак за пренебрежение. По този метод показвате на приятеля си, че сте изцяло безразлични, дали той има свободно време или не.
 7 нездравословни навика, които ви докарват неприятен сън 7 нездравословни навика, които ви докарват неприятен сън
Чудили ли сте дали спите пълноценно и в случай че не, какво е чувството да се събудиш изцяло отпочинал, даже в 7 часа сутринта? Има някои нави...
Какво да върша?
Развийте своята акуратност, постоянно се опитвайте да пристигнете няколко минути, преди срещата. Планирайте времето си не от край до край, а с марж. И си създайте табиет при положение на ненадейно забавяне от ваша страна. Добре е да предупреждавате спътника си авансово.
4. Прекъсвания по време на диалог
Със сигурност сте попадали на обстановка, когато по време на диалога ви някой се пробва да вмъкне своите ”пет цента “? Подобно деяние освен демонстрира равнището на образование (както разбирате, не е задоволително високо), само че и в действителност нервира. И, тук приказваме, както за директно спиране на вашите думи, по този начин и, да речем, за индиректно. Например, когато човек се вклини в диалога ви с другар, без да чака той да завърши, с цел да наложи свои персонални въпроси.
Какво да върша?
 12 навика, които ще трансформират живота ви 12 навика, които ще трансформират живота ви
Малките привички са като дребни стратегии. За осъществяването им са нужни единствено няколко минути, само че резултатът от тях продължава през целия ден....
Слушането също е умеене. Ако забележите, че желаете да прекъснете събеседника си, принудете се да изчакате до края на речта му. Изградете си навика в никакъв случай да не се вмъквате в диалог на непознати с въпроси, в случай че ги видите да приказват.
5. Разсейване от вас и вашата тематика
Не е загадка, че разсейването от тематиката по време на диалог носи единствено раздразнителни страсти. Никой няма да бъде удовлетворен, в случай че събеседникът му премине към странични тематики или дейности. Особено неприятно е, когато те въобще не слушат, правят работа или се придържат към телефона.
Какво да върша?
Ако към този момент сте решили да започнете диалог с някого, пробвайте се да се концентрирайте единствено, върху този човек. Никой не желае да губи време за безсмислена връзка. Винаги уважавайте времето и възприятията на непознатия. Ако не може да продължите диалога в този момент, извинете се и си тръгнете, без да бавите нито себе си, нито събеседника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР