Случвало ли ви се е да се събудите все още

...
Случвало ли ви се е да се събудите все още
Коментари Харесай

Мокрите сънища: тайното им значение и какво издават за теб

Случвало ли ви се е да се разсъните към момента възбудени от влажен сън и даже да сте леко стъписани от дързостта му? Или пък се усмихвате предостатъчно, сюрпризирани от творчеството на подсъзнанието ви? Е, не сте сами. Повечето хора споделят, че са имали най-малко един влажен сън в живота си.

Теорията за приемствеността, подкрепена от голям брой откриватели на сънищата, удостоверява, че сънищата в действителност са отражение на будния живот. Но важи ли същото са нощните ни завършения в света на сенките?

Според неврологичния систематичен модел на сънуването вашата „ несъзнатa еднаквост “ се появява, когато спите, тъй като главните изпълнителни функционалности са нарушени. Копнежите престъпват възбраните, подценяват табутата и отстраняват задръжките. Те ви разрешават да избягате от всекидневието и да намерите леговище във фантазиите си.

 секс спор двойка iStock

Това кара сънищата ви от време на време да наподобяват по този начин, като че ли са реузилтат на потиснати импулси. Всъщност съгласно психоаналитичната школа, разпространявана от Зигмунд Фройд и други, има То, Аз и Свръх-Аз .

Свръх-азът съставлява вашите забрани, То - вашите импулси, а егото - вашето себелюбие , което прави компромис сред двете всеки ден от живота си. Когато спите, То се възползва от опцията да освободи всички мисли, които са били потиснати денем. Внимавайте: не е наложително тези импулси да отразяват това, което в действителност желаете да извършите. Например, в случай че сте сънували, че забивате шамар на вуйна си, не значи че желаете да го извършите в действителния живот.

Същото важи и за еротичните сънища. Това, че сънуваш оргия, не значи, че искаш да я изживееш.
 8 сънища и смислите им  8 сънища и смислите им  8 сънища и смислите им  8 сънища и смислите им
Какво споделят изследванията?

Партньорите, които са във връзка от скоро и които оповестяват за по-ниско полово задоволство, са по-склонни да имат еротични сънища, включващи някогашен сътрудник.

Жените също по този начин са по-склонни да сънуват мокри сънища, включващи сегашния им сътрудник, до момента в който мъжете оповестяват, че нормално сънуват различен човек, друг от колегата им.

Всички тези резултати от изследванията още веднъж удостоверяват хипотезата, че наличието на сънищата отразява мислите и паниките на съзнанието . Но не споделят нищо съответно за дейностите.

Не се хвърляйте в изводи обаче, защото това единствено основава повече комплициране и ненужни обвинявания. Ако разберете, че сътрудникът ви да сънува някоя друга, тъй като не се усеща изцяло задоволен от половия си живот , използвайте тази опция, с цел да преоткриете секса дружно . Разговаряйте за фантазиите си и пробвайте нещо ново, което де се хареса и на двама ви.

И както уточнихме нагоре, в случай че самите вие имате такива мечти, не си създавайте непотребни главоболия и терзания. Погледнете в себе си и проучете какво може да ви е предиздвикало да се чувствате по този метод. Или просто не дълбайте и се усмихнете - всеки ден, в който половите ни стремежи са будни и дейни, е прекрасен ден!
 Какво споделят вашите сънища за любовния ви живот  Какво споделят вашите сънища за любовния ви живот  Какво споделят вашите сънища за любовния ви живот  Какво споделят вашите сънища за любовния ви живот
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР