Случвало ли ви се е да се разделите с някого,

...
Случвало ли ви се е да се разделите с някого,
Коментари Харесай

Три сигурни знака, че той ще скъса с теб

Случвало ли ви се е да се разделите с някого, без да разберете какво тъкмо се е случило? Тръпката я е имало, връзките ви са протичали повече от обещаващо и един ден, като гръм от ясно небе, той си потегля. Трае ли любовта три години?, както написа Фредерик Бегбеде или възприятията в един миг просто се трансформират, отслабват и най-после изчезват.

Понякога, без да се усетим, ние, дамите, вършим неща, които унищожават връзката ни.
 разлъка Thinkstock/Getty Images
Сексологът Наталия Кобилкина разкрива тайните подбуди на мъжете за раздялата. Вижте ги:

Една от най-главните аргументи е фактът, че на мъжете им писва. Ако след дълъг интервал от време, към момента няма нещо общо сред вас, то е обикновено искрата да изгасне. Свързващото звено може да е дете, дом или даже общ бизнес. Важно е да създадете нещо дружно, което да ви дава обща посока.

Друга причина вашият мъж да приключи връзката е смяната във вас самите. Жените също се трансформират, стартират работа и желаят да градят кариера. В такива случаи мъжът ви може да се почувства непотребен и да реши, че няма какво повече да даде във връзката.

Ако една жена няма потребност от колегата си, той незабавно ще го усети и ще я напусне.

Може би най-честата причина да ви зареже сътрудникът ви е обсебването и контрола над него. В такива обстановки мъжете търсят метод незабавно да избягат от „ робството “. Затова, дами, избягвайте несъразмерния надзор, както и му давайте въздух понякога. Повтаряйте си: „ Ако обичаш нещо, го пусни на независимост. Ако не се върне при теб, значи в никакъв случай не е било твое. “ Клише, само че истина.

Още за раздялата:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР