Случвало ли ви се е да се чувствате объркани, когато

...
Случвало ли ви се е да се чувствате объркани, когато
Коментари Харесай

Как да съчетаем улично облекло с елегантност?

Случвало ли ви се е да се чувствате комплицирани, когато става въпрос за вашия персонален жанр? Оказвате ли се на кръстопът, когато би трябвало да избирате сред спокойната прелест на уличното облекло и изисканото обаяние на елегантната мода? Ако отговорите на тези въпроси са изрично „ Да! “, то тази публикация е особено за вас.

 

В идващите редове ще ви помогнем да овладеете изкуството да комбинирате готиното с небрежното, като употребявате силата и комфорта на уличното облекло и го трансформирате в моден, грациозен тоалет, подобаващ за всеки мотив.


Какво съставлява уличната мода?
Streetwear или уличната мода, измина дълъг път от основаването си през 70-те години на предишния век. Първоначално субкултура, обвързвана със скейтборд и хип-хоп, уличното облекло се трансформира в световен фешън феномен, който съчетава небрежното, комфортно облекло с висшата мода.

 

Това не е просто облекло, това е изказване, метод на живот, където всяко парче крещи по-силно от думите. Streetwear е неповторима комбинация в необятния набор от фешън стилове, трансформирайки ежедневното улично облекло във визитна картичка на характерността, а в случай че е от извънреден бранд като този, уникалността ви е обезпечена. При стрийт стила суитшърът не е просто комфортна дреха, а смела декларация на личността; маратонките не са просто практични, а препинателният знак на вашия жанр, който заявява пред света вашия роман.

 

Може ли да съвместим улично облекло с елегантно?
В предишното съществуваше лимитиращи разбиране, че би трябвало да се придържаме строго единствено към всекидневно или елегантно облекло. За благополучие, това статукво в модата съществено отпадна и да, сливането на тези два изцяло контрастиращи стила е изцяло задача допустима в наши дни.


Съчетаването на елегантна с улична ежедневна мода, е съвършената композиция от махленски жанр и изисканост. Тук не става въпрос единствено за облекло, а за основаване на присъщ жанр, който отразява вашата характерност, изцяло трансформира кои сте, карайки ви да се откроявате без изпитание в тълпата. Позволява с лекост да дефинирате персоналния си жанр с тениска, чифт грациозен панталон и сникърси като тези тук, да вземем за пример, като в същото време изглеждате излъскани и съединени. 


Как да изглеждаме елегантни с улично облекло?
Комбинирането на улично облекло с грациозност, напълно не е ракетна просвета, а изцяло задача допустима, даже и за начинаещи фешън запалянковци. Ключът в преодоляването на това изкуство е снабдяването с верните гардеробни детайли и тяхното съчетаване. Ето по какъв начин да постигнете елегантно Streetwear фешън лъчение:


Напластявайте: Напластяването е основен съставен елемент в реализиране на задачата. Не единствено обезпечава топлота при по-хладно време, само че също по този начин ви разрешава да смесвате и комбинирате разнообразни елементи, с цел да създадете неповторими тоалети.


Персонализирайте външния тип: Свободните, необятни облекла са главен детайл, когато става дума за типичен жанр на улично облекло. Въпреки това, в случай че се пробвате да постигнете грациозен визия, би трябвало да се откажете от необятните облекла и да изберете чувството по размер. Съчетайте дънки със моден блейзър върху тениска, прибавете сникърси, завършете с съвременен аксесоар, за най-хубавия нехаен външен тип, съвършен за офиса.


Инвестирайте във висококачествени материи: Носенето на висококачествени материи може добави по този начин нужната класа към всяка небрежна визия на улично облекло. Ако носите тениска с дънки, прибавете велурено яке или издание от кожа, с цел да внесете малко разкош в стилизацията. За построяването на стрийт основата, търсете части, направени от висококачествени материи като тези тук.

 

Изберете верните обувки: Обувките са един от най-важните съставни елементи на всяко улично облекло. Те могат да създадат или да скапват външния ви тип, тъй че е значимо да изберете верния чифт. Маратонките са известен избор за ежедневни и официални ансамбли. Заложете на стилове, които са комфортни и гъвкави, като типичен бели маратонки или черни високи кецове. Челси ботите и мокасините също са чудесни варианти за по-изискана визия.


Не усложнявайте: Един от ключовете към елегантния жанр на улично облекло е простотата. Въпреки че ефектните модели и смелите цветове са привлекателни, значимо е облеклото ви да е рационализирано и ненатрапчиво. Придържайте се към неутрална цветова палитра и избягвайте непотребните аксесоари. Оставете качеството на вашето облекло да приказва единствено за себе си и изберете издания, които стоят добре и подхождат на вашия вид тяло, а такива може да откриете в PRM – невероятна фешън дестинация, която ще ви въодушеви по пътя на построяването на изключителна визия, с която да се откроите.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР