Случвало ли ви се е да мечтаете за нещо, което

...
Случвало ли ви се е да мечтаете за нещо, което
Коментари Харесай

Мечтаеш за музикална кариера? Участвай в летния конкурс за таланти и запиши своя песен

Случвало ли ви се е да мечтаете за нещо, което първоначално ви наподобява толкоз непостижимо, че сте уверени, че ще си остане единствено фантазия? А по какъв начин сте се чувствали, когато това въпреки всичко е станало действителност? Често си споделяме, че „ фантазиите са безвъзмездни “ или, че нещо ще се случи „ единствено в фантазиите ни “. Да си помечтаем е хубаво, тъй като носи тласък и причина за усмивки. Понякога те стават действителност след доста и интензивен труд, а от време на време шансът идва в точното време и на точното място.

Това лято ПроКредит Банк сбъдва не просто която и да е фантазия, а дава опция на гениите да изявят своя глас в дословния смисъл на думата. „ Талантите на ПроКредит Банк “ е новата самодейност на банката, която демонстрира ангажираността ѝ към родната музикална сцена, тъй като не всеки гений съумява да откри път към фантазията си.

Целта на ПроКредит Банк е да открие идващите звезди, които да заблестят на небосклона на българската музикална сцена. В тази вълнуваща задача, те няма да бъдат сами – провокирали са три обожавани от всички ни звезди да бъдат жури на състезанието – Графа, Михаела Филева и Wosh MC.

За да се осъществен и вашите фантазии, в случай че са свързани с блясъка на сцената и превъзходен глас, който не трябва да държите единствено за себе си, имате време до края на месец юли да качите две свои авторски осъществявания и фотография на избраната за това .

Критериите са да сте на сред 18 и 30 години и да нямате публикуван албум. Можете да участвате като самостоятелен реализатор или като част от музикална група. Вашият глас значи всичко, вашите фантазии – също.

Звездното жури ще избере шестимата спечелили, които самият Владимир Ампов – Графа ще направлява в основаването на авторските им части. Бъдещият наставник на най-новите звезди на музикалния хоризонт на България (сред които може и да бъдете вие) споделя, че без съмнение е приел поканата на ПроКредит Банк да бъде част от журито и има вяра, че с Михаела Филева и Wosh ще изберат най-хубавите реализатори.

Шестимата спечелили ще бъдат оповестени в края август, а през есента на 2023 година ще се състоят подготовките и в следствие студийните записи на техните лични части.

Ние прегръщаме самодейността на ПроКредит Банк, тъй като за нас тя чертае верния път на една фантазия. В България има доста млади и надарени хора, които имат потребност от това да им се подаде ръка, с цел да трансформират живота си, а и освен своя – всеки меломан знае какво е действието на една хубава и обичана ария върху душата.

Скъпи гении, в случай че се припознаете в тази самодейност, би трябвало наложително да се запишете, а ние с неспокойствие ще следим през есента най-новите шлагери, които да слушаме до давност.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР