Случвало ли ви се е да искате да си валите

...
Случвало ли ви се е да искате да си валите
Коментари Харесай

Официално приложение дава възможност за гледане на YouTube видеа офлайн… но само в Азия



Случвало ли ви се е да желаете да си валите някое видео от YouTube? За сбирката, за гледане по-късно, за по-лесно споделяне… Досега услугата публично не оферираше такавава опция. Ако сте в България тя към момента не го предлага, само че някои страни в Азия получиха достъп до новото приложение YouTube Go.

Софтуерът на Гугъл разрешава записване на видеа да вземем за пример на SD карта и да се споделя през Bluetooth. Очевидно посредством него компанията адресира разрастващи се пазари, където потребителите са по-внимателни с мегабайтите си и където мобилната връзка може да не е задоволително качествена.

Редно е да се означи, че услугата въпреки всичко изисква съществуване на някаква интернет връзка. Според Гугъл тя е нужна за инспекция за сигурност.

Също по този начин приложението дава опция за събаряне на видеа с ниско качество. Налице са три варианти – basic и standard и high quality, като първата наподобява на 144p, втората – на 360p, a третата – на 480p.

Софтуерът беше в бета тест от септамври предходната година, като към този момент е налице финалната му версия. Тя обаче е налична единствено в някои страни в Азия. Ако въпреки всичко желаете да го изпробвате, можете да си свалите APK-то му от тук.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР