Случвало ли ви се е да имате дълга среща с

...
Случвало ли ви се е да имате дълга среща с
Коментари Харесай

Lenovo Yoga – успехът е въпрос на гъвкавост и адаптиране

Случвало ли ви се е да имате дълга среща с клиент, която да се движи сполучливо и тъкмо в разгара ѝ вашият преносим компютър да изгасне, тъй като сте без зарядно? Колко постоянно след дълъг ден по задания из града сте се прибирали със свиреп болки в гърба, поради тежката раница с преносим компютър, зарядно и какво ли още не, които сте носили с вас през работния ден? А да сте попадали в бизнес среща, на която ви се постанова да презентирате, чудейки се по какъв начин да завъртите екрана си, тъй че да е забележим от повече хора?

Умните компании следват потребностите и позволяват проблемите на своите консуматори. Такъв е и софтуерният колос Lenovo, който преди 10 години сътвори същинска гражданска война със своята премиум серия Lenovo Yoga, по-известна като преносимите компютри с 360-градусови панти и сензорни екрани. Линията, която разми границата сред професионален преносим компютър и таблет, сред функционалност и дизайн, устойчивост на батерията и лекост на устройството. Хибридни устройства, които повече от десетилетие са част от хибридния метод на живот, съчетаващ работа и наслаждение.

Ултрабукът на Lenovo Yoga е задоволително устойчив, в същото време лек преносим компютър, който можеш с лекост и с една ръка да поставиш на нощното шкафче след 2 часов стрийминг маратон. Но и задоволително грациозен и еластичен да понесе разходка из градските офиси без да са постанова да се тревожиш, че ще останеш без батерия. Гъвкавост, хармония и функционалност, обединени в едно.

2022 година беше значима за Lenovo. Компанията, станала нарицателно за нововъведения и резистентност, отпразнува два значими рождени дни. Изминаха 30 години от основаването на серията ThinkPad и 10 години от основаването на линията Yoga, която направи гражданска война в ултрабук сегмента. Към днешна дата Lenovo е най-големият снабдител на компютри в света и от години е водач в бранша с 25,2% пазарен дял за третото тримесечие за 2022 година, съгласно компанията за маркетингови данни Statista. С този дял марката изпреварва своите конкурентни от HP, Dell и Apple.



Lenovo Yoga: еластичност и нововъведения или една 10 годишна история на триумфа

2012 година – Ражда се Lenovo Yoga, който се трансформира в първия в света многорежимен ултрабук.

2014 година - 2 години по-късно софтуерният колос взема решение да се възползва от частите на ръчните часовници, които да внедри в дизайна, с цел да го направи по-гъвкав и функционален. Първата панта на преносим компютър е направена от каишка на часовник.

2018 година - Lenovo Yoga се трансформира в първия преносим компютър със звукова система Dolby Atmos и саундбар извърнат към потребителя. Dolby Atmos е технология за тон, употребена в киното и създадена от лабораторията на Dolby. Тя уголемява звука посредством прибавяне на канали за височина, като разрешава на звуците да се интерпретират като триизмерни обекти без хоризонтално или отвесно ограничаване, което нарежда преносимия компютър като идеално устройство освен за работа, само че и за развлечение.



2019 година - Моделите Yoga стават собственик на първия в света датчик за дискретност на потребителски преносим компютър, който разрешава отключване без физически контакт.

2020 година - Lenovo стана един от първите снабдители на персонални компютри, предлагащ услуга за компенсиране на въглеродни излъчвания за комерсиалните си клиенти. От това се възползваха компании, стремящи се към по-добри екологични цели. Тези стъпки са единствено част от по-широката екологична, обществена и управленческа (ESG) тактика на марката. Компанията основава и първият портативен компютър с цялостна стъклена опора за длани, който способства за положителната ергономия на дланите особена значима при по-голямо работно натоварване.

2022 година - През пролетта марката разкри няколко нови модела - Yoga 7, Yoga 9, Yoga Slim 7 Carbon и Yoga Slim 7 Pro X. Мощност, еластичност, безкрайни благоприятни условия за взаимна работа и брилянтни екрани са единствено част от функционалностите на тези нови бижута на марката

2023 година – Ангажиментът към планетата. С новите преносими компютри на Lenovo Yoga 7 идва и стандартът за компенсиране на въглеродни излъчвания (CO2) в Европа, Близкия изток и Африка. При всяко закупуване на нов модел междинният брой отделени излъчвания за виталния му цикъл ще бъдат обезщетени - от производството, доставката и междинната приложимост до пет години.

2050 година - Целта на Lenovo е да се трансформира в компания с нулеви въглеродни излъчвания до 2050 година

Ако би трябвало да пишем писмо до дядо Коледа, несъмнено бихме дали своят вот за премиум серията на Lenovo - Yoga.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР