Случвало ли ви се е буквално очите ви да се

...
Случвало ли ви се е буквално очите ви да се
Коментари Харесай

Ето как да не заспите на работа в ПОНЕДЕЛНИК

Случвало ли ви се е безусловно очите ви да се затварят до момента в който сте на работа? Това са едни от най-неприятните моменти по време на работа и постоянно даже кафето не може да помогне. Без значение каква е повода, спането на работа няма да докара до нищо положително.
Ето за какво е значимо, в случай че сте сънвили на работното си място, да извършите каквото е нужно, с цел да измененията това. Ние ще споделим с вас няколко тествани трика, които ще ви оказват помощ да се справите с умората, до момента в който сте на работа. По този метод ще избегнете този противен миг и ще се почувствате доста по-добре:
Разходете се
Просто излезте и се разходете за 10-15 минути. Ще се почувствате доста по-свежи още след първите няколко минути. По този метод ще раздвижите кръвта си и ще се почувствате енергизирани. Разходката е изключително добър вид, в случай че е слънчево, тъй като ще си набавите толкоз значимия витамин D.
Наплискайте лицето си
Судената вода сигурно ще ви освежи и ще ви помогне да се разсъните доста по-бързо. Наплискайте лицето си с вода няколко пъти преди да излезете на разходка да вземем за пример. Така ще помогнете на тялото си да се разсъни по-добре и да се върне в работен режим.
Слушайте музика
Пуснете си някоя обичана ария. По този метод освен ще релаксирате и ще се почувствате по-добре, само че и ще се разсъните. Това е по този начин, тъй като музиката подтиква избрани елементи от мозъка ви, които ще ви държат будни. Също по този начин музиката може да ви помогне да сте по-концентрирани. Като цяло слушането на музика е един в действителност превъзходен вид, когато не можете да се разсъните. Но внимавайте, не слушайте мудна музика, с цел да няма противоположния резултат. Заложете на бърза и енергична музика.
Кафе
Можете да си позволите да изпиете едно кафе, само че никога не трябва да прекалявате, тъй като огромното количество кофеин само и единствено ще ви накара да се почувствате по-зле. Все отново можете да изпиете едно кафе, всички знаем, че това е един в действителност много ефикасен вид. Също по този начин се пробвайте да не пиете енергийни питиета, те са доста много по-вредни от кафето. Едно кафе няма да сътвори проблем, само че имайте поради, че кофеинът е краткотрайно решение.
Не яжте въглехидрати
Много хора считат, че въглехидратите дават енегия, само че това въобще не е по този начин. Всъщност те ще ви накарат да се почувствате по-добре за извънредно малко време. След като първичното деяние на въглехидратите отмине, ще се почувствате още по-зле и ще ви се приспи двойно повече. Точно заради тази причина е доста значимо да избягвате всички сладки хранителни артикули в тези моменти. Препоръчваме ви да заложите на ядките или плодовете. Ще се чувствате доста по-добре, в случай че хапнете нещо здравословно.
Сменете мястото, на което се намирате
Ако непрекъснато седите на едно и също място сигурно ще ви се приспи в избран миг тъй като ще се почувствате прекомерно удобно. Ето за какво, с цел да се разсъните, най-добре сменете работното си място, в случай че работата ви го разрешава. В противоположен случай, просто приложете някой от гореописаните трикове.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР