Случва се за пореден път, срещу нашия блок е магазин,

...
Случва се за пореден път, срещу нашия блок е магазин,
Коментари Харесай

Вандалски акт в благоевградския квартал Еленово! Нова кооперация бомбардирана с десетки яйца, собствениците на апартаменти ужасени

Случва се за следващ път, против нашия блок е магазин, който се охранява с камери, по какъв начин пък не съумя полицията досега да залови тези, които повреждат непознато имущество, разясняват живеещите в блока

Нова, съвременна жилищна кооперация в ж. к "Еленово ", бе обстрелвана с яйца тази нощ. Неизвестни вандали счупили по стените, терасите и прозорците на живеещите в блока десетки яйца, които разтичайки се по стените са трансформирали фасадата на кооперацията в грозно удостоверение на нечия дивотия.

Това се случва за следващ път в същата кооперация. Първият път притежатели на изцапани жилища сезираха полицията за дейностите на вандалите, само че резултат нямаше.

Днес още веднъж ще подадат сигнал. " Не е допустимо да не могат да се открият злосторниците, през целия ден мием яйцата по прозорците и по терасите ни. Това е безсрамие. Остреща е магазин, който се охранява с камери, евентуално те са записали причинителите. Може да се ревизира. Наблизо има капанчета, където се събират всевъзможни хора да пият и да се забавляват и допускаме, че това е тяхно дело, само че е извънредно време да се вземат ограничения, споделят притежателите на жилища в блока.

От фотосите, които направихме ясно се виждат пакостите, направени след бомбардировката с яйца, освен това че огромна част от изцапаните площи бяха почистени. За следващ път сме очевидци на демонстрация на изкюлчително ниска просвета и липса на образование, нещо с което Благоевград постоянно се сблъсква. Само преди ден публикувахме материал за младежи, които изпълниха фонтаните в центъра на града с перилен препарат и ги трансфораха в сапунен остров посред площада.

Писали сме и за брутални вандалски актове във връзка с засадени цветя, фитнес уреди навън, общинско имущество, красиви украси, сложени да радват жителите и гостите на града. Въпросът тук е: Как се отглеждат сходни примати, къде ролята на фамилията, учебното заведение, къде е културата ни, с която, изключително в Благоевград, по този начин мощно парадирараме?!.

Според нас повода е в неналичието на всевъзможен наставнически надзор и възприятието за безотговорност, което за примитивния човек е тласък към сходни дейности. Дано този път полицията залови нарушителите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР