Случва се ужасните пъпки пъпки от акне да оставят белези

...
Случва се ужасните пъпки пъпки от акне да оставят белези
Коментари Харесай

Тези 4 рецепти ще премахнат белезите ви от акне

Случва се ужасните пъпки пъпки от акне да оставят белези - не постоянно доста забележими, само че въпреки всичко неприятни. Можете да отидете до скъпия салон за хубост и да хвърлите маса пари, с цел да ги заличите, само че може също по този начин и да прибегнете до националната медицина.

Рецепта 1

Смесете 1 ч. Л. лимонен сок с 25 грама квас и 1 супена лъжица мляко. Разбъркайте и приложете получената примес върху белезите за интервал от 20 минути. Измийте маската с топла вода.

Рецепта 2

Смесете сок от един лимон в равни пропорции със заквасена сметана. Сместа би трябвало да се приложи върху белезите за интервал от 15-20 минути.

Рецепта 3

Смесете 1 ч. Л. бяла глина, 2 ч.л. водороден пероксид и 2 супени лъжици. прясно изцеден лимонен сок. Такава маска може да престои върху засегнатата област за дълго време. Когато се отегчите - просто го измийте.

Рецепта 4

Полезни маски, направени от настъргана краставица, смесена с кисело мляко или прясно изцеден сок от лук. Тези макси би трябвало да се нанасят върху тъканта, да се затваря тази маса и със пласт от тъкан и да се сложи " възглавницата " на лицето.

Важно: приложете изброените маски единствено на добре почистена кожа!/ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР