Случката се разиграла през март тази година. Според съда Мартин

...
Случката се разиграла през март тази година. Според съда Мартин
Коментари Харесай

Български Герой Осуети Обир В Лондон! Наръгаха Го С Меч И Го Посякоха С Брадва! Ето Видео!

Случката се разиграла през март тази година. Според съда Мартин е началник на бандата. Заедно с него били Хари, Райс и Алфи. Всички на възраст сред 18 и 22 години. Четиримата са възнамерявали и направили две набези. Първото е офанзивата на улица „ Слоун “, на която е станал очевидец българинът. Младите мъже били облечени в черно с якета и каски. Те пробвали няколко пъти да обхванат в магазина за бижута, когато към тях се доближил Петър. Камери са записали всичко, само че нападението над българина се случило отвън обсега на снимане. Според показанията на Димов, когато той се появил, един от бандитите го пробол със самурайски меч в гърба. Въпреки раната нашенецът съумял да вземе превъзходство, до момента в който не бил атакуван от още няколко души. Те го свалили на земята и почнали да го постановат. Кракът на Петър бил посечен с секира.

След нападението мъжете се върнали на моторите си, оставяйки откраднатия джип. „ Аз бях отведен в болница с кола за спешна помощ. Лекуваха раните ми и изкривяването на дясното ми коляно “, разказал преди дни българинът, който е очевидец по делото против групата. Петър описал и сложния интервал на възобновяване си. Заради удара в гърба Димов е получил белодробна зараза, както и проблеми с кръвообращението. „ Усещам болежка непрекъснато, Когато седнал съм и лежа, ме боли гърбът, а когато вървя – кракът, поради което накуцвам “, споделя още Петър. Той е отключил обезпокоително разстройство и страхова невроза.

Въпреки осуетения опит за грабеж лондонската тайфа въпреки всичко съумява при втория си удар месец по-късно. Тогава младите мъже откраднали чанта за 85 000 паунда. Част от тях отрекли обвиняванията в съда, а други се признаха за отговорни в скрит план за грабеж, Съдебният развой продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР