Случката нямаше да бъде кой знае какво, ако доброто в

...
Случката нямаше да бъде кой знае какво, ако доброто в
Коментари Харесай

Гергана Стоянова пука гума тази сутрин, а историята след това разтърси мрежата

Случката нямаше да бъде кой знае какво, в случай че положителното в нея не бликаше с цялостна мощ в детайлите, споделени от актрисата

Тази заран Гергана Стоянова става основен воин в действителна история от улицата, за която надали ще не помни в миналото. След като я описа с всички детайлности и в профила си, и почитателите й дълго ще я помнят. Случката нямаше да бъде кой знае какво, в случай че положителното в нея не бликаше с цялостна мощ в детайлите, споделени от актрисата.

" Между другото, аз съм Иван ", по този начин стартира поста си Гергана Стоянова, с чийто глас всекидневно пътуват хиляди българи, употребили стратегии за навигация в колите си.

Ето и по какъв начин продължава:

" Станах сутринта в 6.30 за фитнес, в 7.30 се качих в колата, потеглих и чух необичайно хъркане. Слизам и виждам задната дясна гума спукана. На 360° към мен няма жива душа. Качих се да преместя колата на безвредно място. Стоя вътре и се чудя какво да върша. По едно време едно момче чука на прозореца: " Гумата ти е спукана! " Знам, споделям. Точно се чудя какво да върша. " Срещу 5 лева ще ти я сменя. Само да имаш аварийна. "

Поне не беше студено. Заговорихме се.

– Господ те прати – споделя той.

– Не, Господ прати теб! – споделям аз.

– НЕ. Нямам пари за самун. Значи ти си ми пратена.

Майка му и татко му се разделили когато бил на 2. Тя е в Италия. Той бил там с нея. Говори италиански. Но се върнал тук, с цел да се събере с някогашната си жена. " Голяма неточност беше. " Пак се разделили. Сега има работа, в строителна борса МАКС, само че чак на 15 януари е на промяна.

В колата имах един пастет. Дадох му и 10 лева Не пожела ракията, която баща даде за момчетата от Ансамбъл БЪЛГАРЕ, сподели, че не пие. Не изиска да изчака да му донеса храна. Вчера му откраднали телефона... и си помислил, че това е дъното на всички краища.

Говорихме си за това, че не трябва да се отчайва, тъй като най-малко е здрав. Има квартира, заплаща 600лв. " Аз съм добре. Само самотата ме убива. " Каза ми, че през вчерашния ден до момента в който ходил по улиците ( " Обикалям, с цел да не помни, че съм самичък. Така най-малко срещам хора " ) видял, че сервизът за гуми на " Овча купел " работи. Той си потегли, аз потеглих натам. Зад гърба ми извика: " Между другото, аз съм Иван! " Докато стигна обръщалото, 100 пъти съжалих за какво не му дадох повече пари.

Започнах лудо да въртя по дребните улички към нас, изчезна вдън земя. Тръгнах към " Овча купел ", пресякох " Борис III ", пред мен – рейс. Виждам Иван да се качва вътре, вратите се затварят. Като във филм, препречих пътя на рейса, водачът от вътрешната страна изцяло учуден, скочи да види какъв е казусът. Аз влизам вътре и викам " Иванеее ". Иван още по-изумен, слиза от рейса, безверен на очите си.

- Вземи, споделям. Имам още 25 лева в мен.

- Ама какъв човек си ти? На мен и 10 ми стигат.

Разплака се той. И аз с него! Каза " Аз ще повървя, тъй като тази Коледа ми е по-щастлива от предходната и не мога да заставам на едно място. "

Оправиха ми гумата в " Гуми Европа ". (работят всеки ден! Красимире, благодаря ти за билковия чай). Изтеглих пари, с цел да си я платя. И в този момент влизам във фитнеса.

Честито Рождество! Честити бъдете, именици!

" Владиката през вчерашния ден дохождаше с плът, а през днешния ден рабът излиза от плътта. Вчера Царстващият с плът се роди, през днешния ден рабът с камъни се убива: за Него и умира първомъченикът, божественият Стефан ".

Послепис:

Часът към този момент е 12:15. С мен се свързаха близки на Иван, които са го разпознали от фотосите. Момчето нуждая се от помощ, ще се опитаме да създадем нужното за него. Благодаря на всички, които ми писаха. Смисълът на тези изявления е не да продаваме гуми, а да успеем да помогнем. Благодаря ви! Нека Чудото бъде с вас! "

Източник: 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР