„Случилото се в Афганистан ни показа какво се получава, когато

...
„Случилото се в Афганистан ни показа какво се получава, когато
Коментари Харесай

Агов: Афганистан ни показа как корупцията разяжда обществото и държавата

„ Случилото се в Афганистан ни сподели какво се получава, когато корупцията разяде обществото и страната. Талибаните не завоюваха победа, армията се съобщи, тъй като не искаше да се бие за едно корумпирано държавно управление. Народът не желае корумпирано държавно управление “, съобщи журналистът и някогашен народен представител Асен Агов в „ Лице в лице “.

Трябва да помогнем на тези афганистански бежанци, които имат потребност от отбрана, що се отнася до охранителните ограничения на границата, не мога да ги разясня, тъй като не съм се занимавал с тях, сподели Агов.

Вероятно американците ще отмъстят на атентаторите от Кабул, само че какво ще промени това, тъй като след убийството на Осама бин Ладен не се е трансформирало нищо, сподели Агов.
Снимка: btvnovinite.bg
В момента България е в най-ниската точка на политическата рецесия, която стартира през 2001 година, когато за първи път една политическа мощ печели изборите, само че не можеше да ръководи сама. Оттогава имаме такива ръководства, само че в този момент този балон се е спукал „ от дейностите на едни известни смешници “, счита Агов.

Според него огромен проблем е било, че не е имало „ себеотрицателно и уверено ръководство “, само че в този момент се върви напред.

„ Не би трябвало да се плашим от избори, те са инструмент за решение на рецесии “, счита Агов.

По думите му с третият мандат за сформиране на държавно управление се „ печели време да се свърши онази работа, която би трябвало да се свърши в Народното събрание “.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР