Случилото се на протеста на 2 септември заглуши призива на

...
Случилото се на протеста на 2 септември заглуши призива на
Коментари Харесай

Осман Октай: Борисов се страхува да не бъдат осветени други негови зависимости

Случилото се на митинга на 2 септември заглуши апела на ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ за оставка на премиера и президента и за сформиране на експертен кабинет. Мнението изрази пред БНР някогашният народен представител от Движение за права и свободи и дясна ръка на Ахмед Доган Осман Октай, отхвърлен през 2001 година от управлението на партията.

Според него зад думите на Карадайъ стоят “сенките на задкулисието”: “Винаги съм казвал, че са други центровете, които посредством модела Доган управляват процесите в страната”.

По думите му експертният кабинет (отдавна застъпена от Движение за права и свободи концепция, възродена тези дни още веднъж от Карадайъ) „ цели безпорядък, посредством който задкулисието да поеме целия надзор във властта, както през 1992 година държавното управление на Любен Беров”.

“Показването на спалнята на Бойко Борисов, с чекмеджетата, задкулисието, посредством службите, му сподели, че е задоволително подвластен и би трябвало да извършва всяка, поискана от тях услуга и задача. Затова след проявлението на тези фотоси и записи държанието на Бойко Борисов е неясно за толкоз доста анализатори. Как той ги трансформира в заложници на страха си от това да не бъдат осветени негови други зависимости”, съобщи някогашният политик.

Октай е на мнение, че сега Борисов е пред доста сериозна алтернатива за персоналното си оцеляване - политически и физически.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР