Случилото се днес показва много ясно, че огромен брой хора

...
Случилото се днес показва много ясно, че огромен брой хора
Коментари Харесай

Петков и Василев: Гласоподавателите имаха избор, коалиция с ГЕРБ и ДПС няма да правим

" Случилото се през днешния ден демонстрира доста ясно, че голям брой хора не престават да имат вяра, че България може да бъде сполучлива и просперираща и да не бъде изяждана от корупция. Искаме да уважим избора на хората и това, че ГЕРБ е първа политическа мощ -носят голяма отговорност ".

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков в първи коментар след днешния избирателен ден, съобщи БГНЕС.

" Ние загубихме изборите. ГЕРБ и Движение за права и свободи имат явен мандат да създадат коалиция ", съобщи от своя страна съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев.

" Оттук нататък ни чака една нелека зима. Успех на ГЕРБ в съставяне на държавно управление, тъй като техният успехе триумф на всички българи. Ние сме надълбоко несъгласни с метода, по който те са управлявали страната, само че българските жители се произнесоха ", сподели още Асен Василев.

Гласоподавателите имаха избор, те го направиха и избраха ГЕРБ, сподели още Василев. Нашите 60 депутата няма по какъв начин да попречат на ГЕРБ за сформирането на коалиция, продължи Василев. Той означи, че с ГЕРБ имат друга философия и изрично означи, че коалиция няма да има.

Според него не е било неточност, че не са се явили дружно с " Демократична България " на изборите.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР