Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg . Слави Трифонов, който

...
Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg . Слави Трифонов, който
Коментари Харесай

За първи път! Слави пусна публиката върху бюрото си

Случи се невъзможното, диви се Hotnews.bg. Слави Трифонов, който нормално поддържа връзка с публиката единствено с очи, а от време на време даже не я поглежда, в петък вечер предложения всички фенове да с снимат с него. И то не къде да е, а към неговия бастион-бюрото му. В едно от последните си излъчвания преди края на шоуто тази седмица, Дългият се появи ненадейно благосклонен и общителен.



Той незабавно откликна на молбата на Краси Радков за фото и учтиво предложения всички фенове към него. Не единствено това-Слави се поздрави с част от публиката си и театралничи търпеливо с нея. От постоянно изнервения и ядосан Слави нямаше и диря, а явно флиртът с публиката ще продължи и в последните издания на шоуто. На Трифонов гостува и първият началник на Би Ти Ви Албърт Парсънс, който описа по какъв начин Иван Костов бил срещу Слави да прави лично предаване, само че американецът не с съобразил с мнението му. Когато идва в България, на Албърт Парсънс е предоставено да сътвори телевизия в американски жанр, която да стартира със утринно шоу и да приключва с прелестно, занимателно шоу вечерта. Новините били извънредно значими. Г-н Парсънс взел бизнес решение, без да е гледал шоуто, само че знаейки, че е с доста висок рейтинг.

Слави желал шоуто да стартира от 22.00 ч. „ Ако ти си сполучлив и се оправиш, ще можем да разтеглим праймтайма с два часа “, считал Парсънс и настоял началото да бъде от 22.30 ч. Двамата имали различия по отношение на балета, защото в американските шоу стратегии нямало балет. В последна сметка шефът заключил: „ Какво ме интересува дали ще имаш балет, значимо е да имаш рейтинг “.

Черна борса върви за билети за последните издания на „ Шоуто на Слави “ преди края му. Зрителите желаят за последно да влязат в студиото и да видят онлайн любимеца си. Според клюки Трифонов може да реши да прави детска телевизия поради богатия си опит в работата с малчугани като Крисия и господин Андреев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР