Случи се десни да гласуват за Мая Манолова - част ...

Случи се десни да гласуват за Мая Манолова - част

Галъп: Десни гласуваха за Мая Манолова

Случи се десни да гласоподават за Мая Манолова - част от подкрепилите Бонев и Игнатов гласоподаваха за нея. Борисов е по-скоро балансьор и не се подвигна антивълна в София, сходно на други огромни европейски градове. Това сподели в "България заран " политологът Първан Симеонов, изпълнителен шеф на социологическата организация "Галъп Интернешънъл ". Още по тематаОфициално от ЦИК: ГЕРБ печели балотажите в 9 регионални града, Българска социалистическа партия - в 3

"Голяма част от десните бяха в алтернатива ", означи той.

По думите му очевидно е имало концентриране на сили в огромните градове - Пловдив и София, където ГЕРБ хвърлили всички сили.

Според него мъчно ще се разбере дали се е отразило, че в ГЕРБ го е нямало Цветан Цветанов. Борисов посочил, че може да ръководи партията.

"Трудно е да се допусна какво би станало, в случай че имаме анулиране на вота . Не имам вяра да се случи това обаче. Останаха доста незадоволени упования. Не мисля и не проличава да има концепция за политически план на Манолова. Постижението ѝ не е по никакъв начин малко без партия, за първи път видяхме Фандъкова като политик, а не като админ ", уточни политологът за Bulgaria ON AIR.

Навсякъде се търсило ободряване, новото, рестарт по повод на лицата, за които гласуваме.

Повече вижте във видеото.

гледано: 86 Още видео  Рейтинг 1  Рейтинг 2  Рейтинг 3  Рейтинг 4  Рейтинг 5 0 гласа

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg