Как технологиите ще променят общуването в близко бъдеще? Гостите на ...

Как технологиите ще променят общуването в близко бъдеще? Гостите на

Как технологиите ще променят общуването в близко бъдеще?

Как технологиите ще трансформират общуването в близко бъдеще? Гостите на форума " Бъдещето: Общуване " на Bulgaria ON AIR дадоха своите прогнози каква ще бъде огромната смяна в общуването през идващите 5 години

Специалните посетители на форума на дадоха своите прогнози каква ще бъде огромната смяна в общуването през идващите 5 години.

"Онлайн каналите за връзка от ден на ден ще се употребяват и ще се постановат. Това от една страна е добре, така като съкратява извънредно доста дистанциите и по този начин имаме опция по този начин да комуникираме с сътрудници от цялостен свят ", уточни от Neterra .

"Възможността да кажа на хладилника си какво би трябвало да се купи. Свързаността на нещата, при високо равнище на сигурност, дано да ни улесни живота малко повече ", показа представителят на Mastercard Найден Маречков .

"Очаквам изменение във филтрацията на подправените вести. При това голямо количество на информация, което ни залива, по някакъв метод благодарение на неестествен разсъдък да получаваме това, което в действителност ни би трябвало. Защото ние сега в нищо не можем да разчитаме ", посочи от Acronis .

"Важно е всеки от нас, с цел да успее напред, да осъзнае, че в този момент е методът на учене през целия живот. Ако кажем, че сме най-хубавите експерти, след година-две или пет технологиите ще ни изместят от работата ни. Ако продължаваме да надграждаме умения, тогава няма за какво да се тормозим от технологиите ", съобщи изпълнителният шеф на издателство "Просвета Либри ".

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg