Случайно се срещнахме вчера с майките от Системата ни убива

...
Случайно се срещнахме вчера с майките от Системата ни убива
Коментари Харесай

Манолова случайно срещнала в парламента майките от Системата ни убива

Случайно се срещнахме през вчерашния ден с майките от " Системата ни убива " в Народното събрание. Това съобщи водачът на " Изправи се.бг " Мая Манолов пред bTV.

Припомняме, през вчерашния ден в постройката на Партийния дом майки на деца с увреждания и жители желаеха достъп до парламентарни комисии. Те не бяха позволени и се барикадираха, само че следобяд бяха По същото време там се оказа и Мая Манолова.

Днес президентът Румен Радев съобщи, чеа в метода, по който се ръководи страната и от производството на " нефелни и лобистки закони ". Той прикани за законодателна смяна, която да почисти главните задания, обсега на деяние и контрола върху НСО.
 Манолова пита кой позволи Караянчева да трансформира НСО в политическа бухалка
Манолова пита кой позволи Караянчева да трансформира НСО в политическа бухалка

Тя упорства за незабавна оставка на председателката на Народното събрание

Лидерът на " Изправи се.бг " изясни, че майките са се разбрали с парламентарно показана партия да са там, а самата тя е желала да взе участие в съвещание на енергийната комисия , обвързвано с разискване на повишените цени на сметките за парно.

Манолова отхвърли да е била едновременно с тях там и разясни, че майките са били от 10.00 часа на мястото. По нейни думи те са поискали среща от парламентарните партии, подведени от апела на Цвета Караянчева, че желае разговор. Такава среща обаче им била отказана.
 Вчера НСО работили по инструкции на стопанката на Народното събрание
Вчера НСО работили по инструкции на стопанката на Народното събрание

Проблемът съгласно Румен Радев е в нефелните и лобистки закони

На самата Манолова пък ръководителят на енергийната комисия й декларирал, че й е неразрешено да влиза в комисия. Тя акцентира, че за трети път й е отказано да взе участие в парламентарна комисия.

Маноловa бе безапелационна, че ще взе участие на идващите парламентарни избори. По нейни думи не са водени диалози с " Отровното трио ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР