Случаят в Стара Загора не е просто едно криминално деяние

...
Случаят в Стара Загора не е просто едно криминално деяние
Коментари Харесай

Борислав Ангелов: Някои политици осъзнават ли, че в ситуацията на интимна сглобка стават жертви

Случаят в Стара Загора не е просто едно престъпно действие за принуждение и несъответстваща реакция на правоохранителните органи и правораздавателната система.

Той ни сподели огромния разлом в българското общество - надълбоко разграничено, със скъсани влакна и изгубен рефлекс на самозапазване.

 

Когато мутро субкултурата, хулиганското, нападателно и надменно държание се трансформира в пример на държание и поклонение на най-високо равнище, когато възприятието за ненаказуемост за действията ти е водещо, няма по какъв начин това да не се отрази надолу. Това че да имаш някой, който да ти е чадъра или да те препере за действията ти дава възприятие за господство да продължиш да го правиш. Политически водачи пропагандират години наред насилието като норма. Със законодателни промени от вида " кърпим дупки всевъзможни " няма да се решат никакви проблеми, а се показва уязвимост и отпадналост. Те не са от вида с дребни стъпки към решаването на огромни въпроси, а липса на стратегическа визия за разрешаването на проблемите в страната. Показват ни боязън от справедливите митинги и най-много посоката им.

 

Защото хората не са не запомнили в какво се кълняха някои политици от лятото на 2020 година до 3 април 2023 година Поне интернет пространството елементарно напомня.

 

Да излъжеш гласоподавателите си се одобри като нещо обикновено и дори морално, тъй като имаш чувството, че си самодостатъчен. Това няма да продължи постоянно. Политическият развой го е потвърдил. В цялата обстановка на „ интимната сглобка “ дали някои усмихващи се политици през днешния ден осъзнават, че влязоха в ролята на жертвата? Имайте поради, че българският гласоподавател доста бързо заобичава, само че и бързо намразва. Затова няма да им мине номерът да се търси състрадание и благосклонност.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР